A tuseday morning

Jag har läst boken A tuseday morning eller en dag i september som den heter på svenska. Den var lite seg i början men mot mitten så var man helt fast i den :))
En väldigt bra och sorglig bok om 9/11 då över 300 hundra brandmän dog för att hjälpa civila när tvillingtornen föll.


Handling, tagnen från cdon.se:
Jag är en brandman, Gud, så jag vet att jag har befunnit mig i en del svåra lägen tidigare. Men det här ... att inte längre känna människorna som jag älskar ... det är det svåraste jag kan föreställa mig.

Det sista Jake Bryan hann uppfatta var dånet som uppstod då World Trade Center kollapsade över honom och hans arbetskamrater från brandstationen. Mannen i sjukhussängen minns ingenting. Inte hur han skyndade sig uppför trapporna i det södra tornet för att hjälpa instängda skadade. Inte hur han sprängdes ut ur byggnaden. Och inte kvinnan vid sängkanten som säger sig vara hans fru.
Jamie Bryan är beredd att göra vad som helst för att hjälpa sin älskade make att återfå sitt minne. Hon är redo att göra allt för att få tillbaks det underbara liv som de tidigare har levt tillsammans med deras lilla dotter, Sierra. Men det innebär att hjälpa Jake att återupptäcka det enda som Jamie aldrig har delat med honom: hans djupa tro på Gud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0