C'est ma vie!

Nu har jag äntligen kommit på hur man skickar mina mobilbilder till min dator! :D Har aldrig fattat det innan, jag vet inte såå teknisk, hehe.
Men här kommer lite bilder från mitt liv till 1½ år tillbaka ;) (alla bilder har inte jättebra upplösning)

Bild från 2009 08 29-30. Från det senaste Joj lägret, utsikten från mitt rum var otrolig! I <3 Sommis

Från en av det första dagarna i 7:an. Från vänster Alice, Maja och Rebecka :)

2010 01 01, direkt efter att klockan slog 00.00 så gick Jag och Emma in och tog massa härliga bilder på elden <3

En lite creepy bild på mig, fast mitt öga är coolt :P

Jag, Gylte och Maja när vi var och åkte skridskori Februari! :))

Jag och Gyyylte <33

Jag och Emma i somras <3

Jag, Milla och Amanda eller som vi sa Olfla, Emfla och Amfla ;)<3

HÖST!

VINTER! FREAKING VINTER!

Well, is this life?

Tisdag! Vi är nu en dag närmare fredag! Olivia är Happy Happy!

Min skoldag var kort och nu sitter jag hemma och gör ingenting. Är det inte skönt? Älskar det, bara göra ingenting! Egentligen skulle jag kollat på underbaraste filmen med underbaraste vännen Sara men hon är insnöad och förkyld så det kommer bli imorron i stället. Det passar mig nästan bättre för jag måste plugga idag eftersom jag inte pluggade igår ;)

I kväll blir det Desperate Housewifes så jag är glad! :D

Jag på väg hem, hehe :P

Monday was... yesterday?

Igår så kom jag till skolan och min 2 lektion så blev det att dissikera ett hjärta! Och nej, det var inte själva hjärtat som var speciellt äckligt men det var lukten som var så sjukt sjukt förskräcklig(det är det ända ordet jag kan andvända!)! Jag trodde jag skulle spy flera gånger...

På kvällen blev det, som det har varit 4 måndagar nu, ung grupp. Vi var bara 7 stycken, 5 från gunnesbo och 2 från Södra Sandby för att de flesta var insnöade :P

Där fick ni en kort sammanfattning av min igår måndag ;)

I mitt vinterland! <3

Du Är Citat

Vi är som månen, när de stora ljuset lyser på oss så skiner vi men utan ljuset så märks vi inte alls.
                           ~ Okänd

To give or take away?

Helg igen, första advent. Är vi verkligen redan här? Blev det inte 2010 för bara några månader sen? Eller jo, 11 månader, det känns som typ 4!

Igår(lördag) blev det att sätta upp allt julpynt och göra den stora julstädningen! Fast det var rätt skönt att städa när jag visste att det skulle bli rent och fint efteråt ;)
På kvällen kom familjen Ingvarssons, Jacob är i min ålder 15 (halvvägs till 30 som han sa). Vi åt god mat och sen så spelade vi Wii hela kvällen :)) Det var mysigt!

Idag så blev det att gå upp klockan 8.00! 8.00! Jag var i kyrkan 8.30! Jag skulle varit där 9.30 för att öva till dansuppvisningen med Joj. Vi dansade två nya danser, så för att ha lärt sig dem på så kort tid som vi gjorde så tyckte jag att vi var duktiga :))

Idag, bara för att det är advent, fick jag första skivan av One Tree Hill säsong 3! Jag och min lillebror får en sak eller film varje advent, så nu längtar jag till nästa advent, haha <3

Igår, var det värsta snöovädert i Lund!

Who says I can't be free?

  • Dragen i snö av killarna i min klass
  • Dragen igen fast på en annan plats
  • Väldigt blöt...
  • Mulad av massa killar(fast jag mulade dem med)
  • Nerdragen på marken igen(fatta hur många gånger jag har legat I snön idag!)

Detta är en del av min skoldag, HAHA, och såhär kommer antagligen hela vintern se ut. Så det betyder att det inte kommer bli mer mascara för mig...
(Borde förresten göra läxorna, men det hörde ni inte va?)

Bilder från idag:SNÖ! Det har serisöt inte slutat snöa på hela dagen...


Well, I guess you're back...

Nu har snön kommit. Nu har snön kommit på riktigt. Vi hade nämligen snöbollskrig så jag sitter här helt osminkad. För det försvann redan efter första mulningen ;)
Min första mulning var bäst! Jag blev jagad av ett helt gäng med killar från båda klasserna men jag känner att de saktar av men en kille springer som en galning efter mig. Det var Leo från min andra klass, han är stark! Så han typ hoppar på mig och fäller mig! Men sen bara sitter han på mig och gör inget mer så jag tar tag i snön som jag ligger i och pressar mot hans ansikte och gnuggar in det! Fatta vilket skönt känsla! :D
Fast eftersom han satt på mig hade han ett övertag så samtidigt som han börjar skövla snö i mitt ansikte säger han: "Du mular Aldrig mig igen!" Sen stack han och jag satte mig upp och då kommer Jonas i min klass och jag säger bara rätt ut: "Första mulning i år" och han svarar "Men det känns likadant som förra året^^" och sen häller han snö på mig.
Och det var bara min första mulning. Sen hade jag och Gylte kamp på Sepehr och Jonas och sen hade jag kamp med Jonas och Eirik i klassrummet(också med snö...)

Detta var typ min dag ;)

Så här såg det ut på min balkong i morse ;)


Sonya Sones

Jag har precis upptäckt en ny författare som är heltjätteduktigt!

Hon har skrivit 4 böcker varav två är översatta till svenska så de andra får man läsa på engelska. Men det är inga problem för dem är på ett sätt väldigt lättlästa! :D För böckerna är skrivna som en stor diktsamling som håller ihop. Men det liksom inte dikter utan en jättebra skriven bok!
Dem är verkligen jättebra och man tappar aldrig intresset för den, bra va?

De två böckerna som har översätts till svenska är Vad mina vänner inte vet och Vad min flickvän inte vet. Som ni kanske hör på namnet så är Vad min flickvän en följetång på Vad mina vänner inte vet.

Hittade ett utklipp från den engelska verisionen av Vad mina vänner inte vet som på engelska heter What my mother dosen't know.

My name is Sophie.
This book is about me.
It tells the heart-stoppingly riveting story
of my first love.
And also of my second.
And, okay, my third love, too. 

It's not that I'm boy crazy.
It's just that even though
I'm almost fifteen
I've been having sort of a hard time
trying to figure out the difference
between love and lust.  

It's like
my mind
and my body
and my heart
just don't seem to be able
to agree on anything.

Visst är det coolt skrivet? :D Läs hennes böcker! Du kommer inte ångra dig ;)

Kolla om man sätter ihop båda böckerna så får man en hel bild! :D Sen kan man sätta ihop den på flera olika sätt! Jag vet jag är typ speeedad nu men dessa böcker är fantastiska :D 


Tomorrow is another day

Nu har jag gjort mina läxor och kommit ut ur duschen! Känner mig så fräsch och duktig(a) Gjort både matten och svenska uppgiften och kollat igenom So sidorna.
Annars har min dag varit relativit ointressant, precis som alla andra tisdagar. Tisdagar = pluggdagar = tråkig, kolla ännu mer matte...

Men för att göra detta inlägget lite mer intressant så kan jag ge er ett tips om en blogg jag läser just nu. Ni kanske har hört talas om den för det är en av Sveriges mest lästa bloggar för tillfället. 
Det är en tjej, som fyllde 15 för några dagar sen, som precis har fött sin lilla dotter. Hon blev gravid när hon var fjorton och fick reda på att hon vra med barn när hon var i 20 veckan! För mer information om henne och hennes väg till BB hittar ni HÄR

 Här är en annan sööt unge som gäspar ordentligt! Lilla Abbe! <3

bilden tagen från Hannamaxstad.com

There is no time for tears!

Idag så har man kommit tillbaka till skolan efter en oändligt lång helg!? Det var ovanligt att jag kände så men det kanske var för att jag inte hade ett skit att göra i Söndags.
Fast skoldagen gick väldigt väldigt snabbt. Jag hade kunnar gå en till timme när klockan slog 15.00, coolt va? Jag och Alice är klara med vårt franskarbete som vi har lagt rätt mycket tid på och som vi spelade in i fredags. Det är ett matlagningsprogram som jag tyckte blev väldigt bra! Jag måste ge en applåd till Alice som redigerade hela arbetet i helgen! Tack Alice *applåder*!

Det är ju måndag idag, eller hur, så det betyder att jag har varit på ung grupp! Där pratade vi om Självkänsla och Självförtroende. Vilket var väldigt bra och jag fick dessutom reda på att jag känner massa personer från allas i vår grupps skolor! Det var jätteroligt. Jag kunde nästan säga till alla att jag kände någon på deras skola :D

Jag känner mig väldigt dålig som inte tagigt några bilder på säkert en månad med min kamera men det är bara för att det är så mörkt ute! :O<3

Så ni får en söt bild på mig och min kompis när vi var små, bara för att det bara skiljde 10 centimer mellan mig och Jacob då och inte 30 som det för nu xD

A day of nothing but you're still here

Idag händer ingenting. Det är som att jag bara går och väntar på att måndag ska börja! Det vill jag ju inte alls!
Jag börjar förstå varför jag alltid packar mina helger med saker att göra... För jag har haft otroligt tråkigt idag! Igår var bra men idag skulle gärna velat göra något.
Fast jag kanske ska träffa Gylte ikväll så det kommer bli kul!

I sånna här dagar räddar Spotify mitt liv!
Mina droglåtar:

For the first time med The Script


Stand in the rain med Superchick

BestFriendQuote

When you cry I cry
When you hurt I hurt
When you fight I fight
When you jump of a briges I will paddle out and save your ass


I dance to forget the pain

Nu har man sett första delen av Hary Potter 7! Tyckte verkligen om den men kände att den hoppade väldigt mycket men den var bra :DÖvertexten är för en scen i filmen som var helt underbar. Jag blev helt glad över att se den och bara log!
Jag tycker att skådespelarna har verkligen blivit så sjukt duktiga. Emma Watson och Rupert Grint är verklugen otroliga!
Se den! Ni kommer inte ångra er ;)

Efter filmen blev det att åka hem, beställa pizza, kolla en dålig film som vi stängde av och spela ett spel. Men det avbröt vi också tillslut och jag hämnade här. Som jag oftast gör ;)

Min dag har varit bra! En dag lördag!

Are you kidding me!?

Igår: så blev det Aylin och Gylte. Plus att äta massa Max mat och efterrätt! Jag var väldigt onyttig, haha. Men vi hade väldigt kul och sket i maten. Man måste leva när man har tid till det ;)

Idag: Snö. Snö? Snö! SNÖ! Ungefär så var mig reaktioner imorse. Jag blev galen! Hela morgonen pepp min mobil av sms för att det smöade och även jag fick damp! Helt seriöst! Det är November! November!? Inte December!?
Okej, andas Olivia!

Sista lektionen gick i alla fall Jag och Alice hem till Alice och spelade in vår franska matlagningsprogramm! Det var faktiskt riktigt roligt! :D

Fast denna dagen eller speciellt imorse så trodde jag verkligen att jag skulle somna. Jag kunde lagt mig på bordet och somnat. Helt seriöst :P

Förra Vintern så ni kan ta det lugnt. Det ser inte ut så här i Skåne ;)


But I Am The Chosen One!

Japp, nu är det bestämt! Jag ska se Harry Potter del 1 på lördag klockn 16.00! :D Åh, jag typ spricker så mycket jag längtar!
Men jag har inte alltid varit ett stort fan av Harry Potter. Jo, jag tyckte om filmerna(detta var när alla kommit ut till 5:an) men jag förstod inte riktigt tjusningen i det. Förresten jag vägrade läsa böckerna, jag sa: "Men jag ser ju filmerna!" Men tillslut sa min mamma(som läste alla böcker för min lillebror). "Nej, Olivia. Nu tar du och läser i alla fall Harry Potter 6(halvblodprinsen) och när jag väl började var jag FAST!
Nu har jag läst 6 och 7 tre gånger, 1-4 två gånger och 5: an en gång(inte min favorit).
Filmerna kan verkligen inte ens börja mäta sig med böckerna!

Här har ni trailern! Även om jag kanske lagt upp den innan ;)

All My Boyfriends Are Here

Meredith Grey on morphine...
Detta är då ett roligt klipp från 3:de säsongen av Grey's Anatomy. Där Meredith Grey har hamnat på sjukhus och är "drogad". Där alla hamnar i en obekväm situation ;)


Längtar till Grey's Anatomy ikväll! :D <3

Ordspråk on English och Svenska

Engelska: You look lika a dying duck in a thunderstorm!
Svenska: Det ser ut som om du ha sålt smöret och tappat pengarna!

          ~Jag tyckte att den engelska verisionen var jätteroligt !


Holla at your boy !

Okej, jag vet konstig överskrift men den har sin förklaring. Jag sitter nämligen och kollar på Project Runway och det är året med Suede som pratar om sig själv i trejdeperson och Blayne som säger licious hela tiden och Holla at your boy! Haha älskar dem två! :D

Min dag har varit lång. Går från 9.00 till 15.40 och det är inte roligt. Dessutom har jag bild vilket är det värsta ämnet som någonsin uppfunnits.
Men nu är jag hemma och jag överlevde dagen, tur va?

Jag har verkligen bildbrist! Men kan man säga nej till ett sött minne från 4:an ;)

Come on Come on Come on !

Måndag!
Skola igen, andra veckan efter lovet, jag läängtar till Julloovet! Och vi har allt kvar, inlämningar, prov, redovisningar! Som tur är hade jag min gympalektion idag så det är avklarat. Vi skulle haft min lillebrorsas klass och så blev det men vi fick hans parallell klass också! Det är inte så många 5:or men att ha 26 galna 11 åringar är inte kul.

Nu i kväll så var vi på den tjejgruppen som jag, gylte och några andra tjejer från gunnesbo går på. Denna gången var det faktiskt roligt. Det är kul att snacka massa och få visa sig som en väldigt pratig tjej. Man får ju göra ett helt nytt intryck man får vara vem man vill ;)

Top Model säson 14, tror jag, nu :))
Raina från säsongen!

Solen gick upp och Solen gick ner

Imorron är det skola. Det känns jobbigt när man tänker på det men man får ta en dag i taget. Det går lättare då.
Idag så fick jag gå upp tidigt, halv tio(!), för att ge pappa presenter för det är farsdag idag! Grattis till alla pappor där ute! :D
En skön förmiddag med en skön film och sedan till Trelleborg för att träffa J-familjen.(En familj vi känner där alla i hela familjen börjar på J! Dem är 6 stycken och ska bli 1 till). Det var mysigt att träffa dem och se deras hus och gå på möte i deras kyrka :)

Efter en intensiv dag så sitter jag med täcket omsvept om mig, datorn i knät och 1 narina filmen i bakgrunden. Den är mysig och 3:an kommer nu till Jul. Sorgligt att inte orginal personerna är med längre men men...

Godnatt och sov sött !

Vi är som sandslott, du och jag.

Nu saknar jag sommaren! Jag saknar att vara ute och bara njuta av det varma solen tillsammans med vänner. Jag saknar att sitta och läsa en bra bok på altanen eller simma i klarblått vatten och kolla på färgglada fiskar. Jag saknar Egypten och att sova långt in på dagarna. Jag saknar nätter med klara stjärnor. Jag saknar att vara brun och jag saknar Nyhem... 
Jag saknar så mycket! Sommaren kom tillbaka!
 
Ja, jag saknar definitivt att vara brun!

Klarblått vatten i Egypten! <3

Läsa hungerspelen i värmen!

Vänner! Underbara vänner! <3

Emma!

Gylte!

Ida!

Rebecca!
Kan radda upp typ hundre stycken till men det får räcka så :P<3

Nyhem:

Kort! Man ska spela kort på Nyhem! :D

Lovsång och Möten <3

Att sova är inte en del av Nyhem men att vara trött är xD

Galen vänskap <3

Sa jag galen?

Jag tror det.
saara.blogg.se 's bilder ;) 

Jag saknar allt så galet mycket men solen har lett åt mig. Solen har lett åt mig i mitt 14år <3 och solen har lett hos dig med <3

Kolla tillbaka, tänka för mig själv och le ett brett leende

Igår kväll var en underbar kväll! Dans på Joj med vänner som är där av samma skäl som du. Dansa, träffa vänner, vänner som tror på samma gud som du.
Intelligent, Underbar, Lojal, Kramgo& Lycklig.

Byta om och springa till Agape som börjar när Joj slutar. Satte mig i en bil tillsammans med Amanda, Maja, Benjamin Waldeck och hans brorsa Calle. Skrattade, snackade och hoppade omkring = Lycklig. Fast väldigt nervös...
Ni kanske undrar vart vi skulle. Okej ledtrådar: Det ligger i Malmö, man använder en låtsas pistol som skjuter ljus, du har en väst som blinkar och du ska skjuta på dina motståndare i gröna eller röda laget och undgå att bli träffad. Kan ni gissa?
Laserdome såklart! :D 

Väl där inne var det massa fjortisar som sprang runt och inte fattade vad de skulle göra. Så det var bara att srpinga efter och skjuta dem, heeela tiden.
Meningen jag mest hörde inne på laserdome var:
"JAG ÄR DÖD!" Det var tjejerna som inte ville att man skulle skjuta på de när de var döda men jag gjorde det i alla fall bara för att dem var så jobbiga xD
Kom tillslut 6 av 31 och 13 av 31. Det gick inte lika bra andra gången ;)

Sen var det bara att åka tillbaka till agape och njuta av resten av kvällen <3

5 Mars 2010 <3 agape kväll.


So we just dance !

Jag älskar låten Alors on danse och nu hittade jag, på YouTube, den låten med text från franska till engelska! Så nu fattar jag alla ord fast man måste läsa texten fast det kanske uppenbart x)


Vem sa att du hade slutat försöka?

Idag var Gylte tillbaka i skolan! Jippie! Allt blir lite mer vanligt när hon är i skolan. Det känns ju som om vi alltid har varit hängt tillsammans :))
Nej, idag har jag inte fått tillbaka något prov, hehe. Men vi har fått nya platser i skolan och det är typ det mest intressanta som hänt i skolan idag. Visst är det intressant!

Jag har oont i huvudet idag och det har varit allmänt mörkt idag. Det är dagar så solen skymmer sig bland molnen och dagar så solen lyser starkt. Och som sagt så är det mörkt speciellt just nu.

Österrike 2008. Det var också en mörk dag :P

Favorit Låten& Bästa Citatet

We're smiling but we're close to tears,
Even after all these years,
We just now got the feeling that we're meeting for the first time.
                                   ~For the first time, The Script

Kärleken övervinner allt

Skola idag igen. Men det är faktiskt inte så hemskt ;) Jag fick tillbaka mitt engelska prov fick typ VG+ till MVG- något där. Blev nöjd med resultatet :)
Har även haft 8:ans första utvecklingssamtal och det gick jättebra! Vi pratade mest om hur min självsäkerhet som elev har stigit och att jag stolt över mig själv som kristen. Jag citerar min lärare "Det är inte många tjejer i din ålder som vågar stå upp från den du är så starkt som du gör." Olivia blir tårögd, typiskt mig...
Vi tog även bort många mål för vi tyckte jag hade uppnått dem. Det var också väldigt skönt :)

Nu sitter jag här igen och väntar på att Grey's Anatomyska börja, hehe. Igår var det Desperate Houswifes nu är det Grey's.

Som sagt bild brist men ni får en blid på söötaste ungen! <3

Öppna inte ögonen fören du vet att det är säkert

Nu sitter jag här igen och ska blogga men det är kul :P

Idag så var min Gylte sjuk så jag var helt själv i skolan, eller inte riktigt. Hängde med några andra sköna tjejer :P
Nu har vi fått reda på när vi ska ha våra gympalektioner(har en gympalektion i åttan och nian för små eller vår egen klass) och jag ska ha min med Josse och Gylte. Vi ska ha min lillebrorsas klass och det kommer antagligen bli olika varianter av Catch the Flag(ni som inte vet vad det är så är det så att jag tyvärr inte orkar förklara. Sorry.)
Jag fick även tillbaka resultatet på SO provet eller reiligions provet. MVG här 56,5 av 58. :D Faktiskt stolt över mig själv, för i sjuan hade jag typ ångest för allt och då gick det inte så bra som det gör nu.

Hem och plugga matte och för första gången på hela HT-terminen så gjorde jag hela läxan utan problem! Skriva på bilden och engelskan och snart snart snart blir det Desperate Housewifes! :D

Bara för att jag har bildbrist så bjuder jag på en gammal bild av mig och Hanna fotade av min kusin(fotograf) Hanna ;)

Times - Tenth Avenue North


I know I need You
I need to love You
I love to see You, but it's been so long
I long to feel You
I feel this need for You
And I need to hear You, is that so wrong?

Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.

Now You pull me near You
When we're close, I fear You
Still I'm afraid to tell You, all that I've done
Are You done forgiving?
Oh can You look past my pretending?
Lord, I'm so tired of defending, what I've become
What have I become?

Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.

I hear You say,
"My love is over. It's underneath.
It's inside. It's in between.
The times you doubt Me, when you can't feel.
The times that you question, 'Is this for real?'
The times you're broken.
The times that you mend.
The times that you hate Me, and the times that you bend.
Well, My love is over, it's underneath.
It's inside, it's in between.
These times you're healing, and when your heart breaks.
The times that you feel like you're falling from grace.
The times you're hurting.
The times that you heal.
The times you go hungry, and are tempted to steal.
The times of confusion, in chaos and pain.
I'm there in your sorrow, under the weight of your shame.
I'm there through your heartache.
I'm there in the storm.
My love I will keep you, by My pow'r alone.
I don't care where you fall, where you have been.
I'll never forsake you, My love never ends.
It never ends."

Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.

Oups, jag borde blogga !

Ja, nu har jag inte varit så duktig på att blogga denna helgen, så jag är verkligen inte på humör men jag gör det i alla fall :)

Idag så började skolan igen, nej nej nej. Fast jag har faktiskt varit rätt chill om det. Trodde inte det om mig själv men jag hade inte ångest ;) Jag fick dessutom VG+ på min kemi labbrapport och MVG- på kemi provet! Så jag har varit jätteglad hela dagen!
Nu i kväll så har en tjejgrupp dragigt igång som heter ung grupp. Där ett gäng 3:or på spyken har oss som sitt projektarbete. Vi har två tjejer som "ledare" som heter Kajsa och Sanna. Vi var 10 tjejer denna gången men vi kommer vara fler. Fast det var 5 tjejer från gunnesbo och 5 tjejer från andra skolor. Så vi var många gunnesboare, hehe ;)

Nu är det top model som gäller! :D


This is my life !

Detta är mina favorit dansklipp just nu, båda från SYTYCD(so you think you can dance) fast en är modern dans och en är hiphop. Ryser när jag ser klippen!

Jeanine and Jason i en Travis Wall koreografering.


Ashleigh och Jacob dansat Hip Hop till Watcha say


Visst är det underbart, känner bara för att dansa med dem!<3

Varför fick pappa detta på bild?

Som ni vet så var jag i Egypten i somras. Det var en av bästa semestrarna i hela mitt liv. Men vi kom inte bara hem med fina bilder eller bara fina minnen. Så här kommer bilder som pappa tog som kanske inte var det absolut finaste...

Nummer 1

Här skulle jag ta på mig mina solglasögon men pappa tog bilden liiite tidigare...

Nummer 2

Well, this is a weird picture. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara...

Nummer 3

Här nyser mamma :P

Nummer 4(sista bilden)...

...och den vill jag helst inte prata om... xD

Det var några konstiga bilder från veckan i Egypten. Kan rekommendera alla att åka dit, även om man kan få magsjuka(som vi fick) fast det var värt det ;)

Today will be the day.

Japp, idag är dagen då mitt riktigt höstlov börjar. Delen av höstlovet där jag bara ska träffa vänner hela dagarna.

Detta är min fina lilla vecka:
Torsdag: Träffa Gylte och kanske Aylin ! :)
Fredag: Först på dagen blir det Sanne/förhoppningsvis) och sen på kvällen blir det agape festkväll. Där jag kommer få säga hejdå till Sara som åker till London på lördag.
Lördag: På kvällen blir det myskväll med Joj-vänner men jag ska åka till Emma lite tidigare bara för att vi inte har träffats innan. Jag kommer antagligen sova över
Söndag: Komma hem på eftermiddagen och plugga, roligt.

Fin lov vecka va(a)

You used to light up my day...

Jag önskar att himlen alltid var blå.
Jag önskar att mitt rum alltid var städat.
Jag önskar att sommaren alltid var varm.
Jag önskar att böcker alltid var bra.
Jag önskar att fler kunde rita.
Jag önskar att mitt hår alltid var fint.
Jag önskar att vi kunde dansa på en äng.
Jag önskar att alla kosor kunde vara svart-vita.
Jag önskar att min tro alltid var enkel.
Jag önskar att jag kunde välja de rätta vägarna.
Jag önskar att hon kunde le mer.
Jag önskar att han kunde komma.
Jag önskar att jag kunde vara mindre avundsjuk.
Jag önskar att jag kunde läsa mer.
Jag önskar att vi alltid kommer vara vänner.
Jag önskar att du kommer komma tillbaka med ditt leende, ditt skratt, dina historier, dina teckningar, dina danssteg.
Jag önskar att vi skulle kunna få fler minnen, fler somrar, fler skrattattacker, fler påhittade historier, fler tårar, fler danser, fler kramar...

Jag önskar så mycket men hur mycket gör man egentligen? 


Bok Citat, 2 November

Han vände sig om och lyssnade på vinden som ven ute på kyrkogården. Han var varm och lycklig. Han suckade. Det var skönt att leva.
                                                           ~Will, Gonatt Mister Tom

You use to sing like there was no tomorrow

Efter 6 timmar i vår fina Audi så är det skönt att komma hem. Fast direkt när jag kom hem så sprang jag bort till Gylte för att få höra vad som hänt i sköna Skåne ;)
NU sitter jag framför datorn med ett "Vänner" avsnitt och bara tar det lugnt. Det har jag inte gjort på flera dagar eller inte sen jag åkte till X-holm i alla fall.

Imorgon fyller min lillebror 11 år så då blir det att fira massor!
Resten av lovet är helt fyllt xD

Benjamin och lille Abbe :))<33

Over the rainbow blue birds fly

Kom precis tillbaka till mormor efter att ha varit i Kumla och träffat min kusin, hans fru och deras två underbara ungar!
Maja har hunnit bli 2år men pratar som om hon var 4 och det var första gången jag träffade Abbe, min två månaders kusinbarn :)
Att leka med Maja och gosa med Abbe har varit en skön eftermiddag. Det var även jätteroligt att träffa min älskade kusin Mathias och Charlotta!

Lilla Maja!

Jag och lilla Abbe!<3


RSS 2.0