De talar om oss, som om vi inte visste att det hade hänt, som om vi inte förstod. Men det gör inget, för vi förstår nog ändå inte.

                                
Woke up in London yesterday
Found myself in the city near Piccadilly
Don't really know how I got here
I got some pictures on my phone

New names and numbers that I don't know
Address to places like Abbey Road
Day turns to night, night turns to whatever we want
We're young enough to say


Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life

Say oh, got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
A good, good life

To my friends in New York, I say hello
My friends in L.A. they don't know
Where I've been for the past few years or so
Paris to China to Col-or-ado

Sometimes there's airplanes I can' t jump out
Sometimes there's bullshit that don't work now
We are god of stories but please tell me-e-e-e
What there is to complain about

When you're happy like a fool
Let it take you over
When everything is out
You gotta take it in


Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life

Say oh, got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
A good, good life


Hopelessly
I feel like there might be something that I'll miss
Hopelessly
I feel like the window closes oh so quick
Hopelessly
I'm taking a mental picture of you now
'Cuz hopelessly
The hope is we have so much to feel good about

Tid för förändring. Tid för att leva.

Har haft en asniiiice helg. Verkligen, den galnaste helgen på länge!
Det började med agape där man hade kul med Robin, Emma och Milla :) Sen drog vi hem till Milla och där sov vi över, klippte emma, klippte lugg på milla och färgade mitt hår så jag är officiellt brunett nu! :) Jätteskönt att bara träffas vi tre och ha roligt!
Lördag. Då träffade man ett helt gäng med folk i stan och man fikade och hade det mysigt. Sen drog jag, maja och ida hem till maja och sen drog vi till Kalle och hade det mysigt hemma hos honom med lite annat folk!
Idag så har jag varit på SuperSunday på United. Kan rekommendera att komma på SuperSunday på United! Det var niice :)



Före och Efter


Vem sa att alla andra är som vi? Eller att vi var som alla andra?

Bara för att Maja visade denna videon på en lektion idag och för att den ger mig en känsla. En underbar känsla men även en klump i magen känsla.


2011

12 månader, 365 dagar, massor med timmar och ännu fler sekunder. Jag levde genom de alla och upplevde så himla mycket men det blir för svårt att skriva ner allt. Det finns ändlöst mycket så ni får ett litet smakprov från varje månad.

Januari 2011, dansade jag massvis. Jag spenderade massor av tid i lillasalen i kyrkan. En Januaridag så var jag där med dessa galningarna + milla.


Februari 2011, kommer alltis stå ut lite. För sportlovet 2011 så åkte jag med massa kristna ungdomar till Trysil. Där åkte vi skidor, hade asroliga eftermiddagen och mysiga kvällar med andakter och fina snack.

Bilderna är dock inte mina utan Julia Dahlgrens som också var med på lägret.

Mars 2011 gick väldigt upp och ner, jag grät mer än någongång på året men det fanns även mycket skratt. Speicellt när vi hade vårt underbara joj-läger, innan der lägret hade vi inte haft ett läger sen 2009. Så det var efterlängtat.
Jag förälskade även mig i mina prickiga skor.


April 2011, där vände det igen. Jag blev gladare och skrattade mer. Jag fick påsklov och var mycket med kompisar som fick mig att skratta som fick mig att må bättre. Dessutom blev det äntligen varmt!





Maj 2011, då skulle jorden gå under, jag spenderade en underbar övernattning med underbaraste, galnaste tco:are, jag läste mycket, fortsatte träffa mina fiina vänner och det var även valborg/första maj vilket var fantastiskt!




Juni 2011, åh underbara juni. nyhem, vi vann ov och en resa till liseberg, skolavslutning, sommarlov. bara lyssna på det. underbart. men det fanns även förändringar och svårigheter fast med det kom mycket kärlek.




Juli 2011, den enda månaden på året utan skola, värme, bad, vänner, semester, åh underbara värme! Här sov jag över med Sara och kollade på Harry Potter premiären, sov mycket över med Emma, var på gullbaranna med familjen och på amandas födelsedag kom amanda och millas familjer och vi såg massa awwwsome band, sov över med milla, emma och amanda, jag och milla satt mycket på åkern ute vid mossen, var på spa med släktingar, badade och cyklade till Lomma flera gånger.



Årets min och Emma bild kom från Juli 2011♥

Jag och Milla försökte även cykla på åkern...

Augusti 2011, sista veckorna med sommarlov, nian började, jag fyllde 15 år(!!), jag och maja kastade gräs och drack mycket moster, livet gick tillbaka till det normala. det var inte roligt men kanske var det lite skönt.



September 2011, jag och maja umgicks hela tiden, det var så mysigt, det var fortfarande varmt och vi började umgås mycket med shahin. det är väl det som står ut mycket under september. även att det fanns mycket toppar men även dalar. men det hände även mycket annat.



Oktober 2011, det var en bra månad, även fast det var just oktober och hösten kom. värmer höll sig ett tag men den försvann sakta men säkert, vi hade halloweenfest hos emma, jag träffade sara, ida och självklart maja. jag och maja gjorde även en impulsövernattning hos henne, fast det största som hände var 14 oktober, oneday.



November 2011, nu kom kylan, nu började den verkligen komma. men jag åkte till underbara london och vi praoade så jag hade ett bra november. fast sista veckan i november, den var galen, den vände allt uppochner igen.



December 2011, julen, julkänsla, allt kretsade kring julen eller cabaren som niorna sätter upp på min skola. det förde klassen närmre varandra och mycket kändes bra. nyår var underbart, verkligen.


2011. Bra eller dåligt. Det var jag inte om jag kan svara på, men det var svårt och tufft. Det kom med mycket förändringar och jag fick kämpa mycket, men jag stod aldrig ensam. Detta året fick jag reda på vilka mina sanna vänner var och de som visade sig vara sanna kom jag väldigt nära.
Många skulle kalla detta året då jag gjorde revolt mot mig själv. För jag tror att jag också skulle göra det. 2011 var året då jag gjorde vad jag själv ville och inte vad alla andra ville att jag skulle göra.
2011 var svårt och tufft och jag hoppas att 2012 kan bli lite lättre.
Men jag älskade 2011, visa delar i alla fall. Det kom mycket minnen från 2011. Mycket fiina minnen som jag föralltid kommer minnas.
Tack alla ni som stod vid min sida, tack alla ni som var med och gjorde mitt 2011 lite gladare, lite lyckligare♥

När stromen drar in hör jag knappt ditt varnande skrik.

Idag fikade jag med min bästaste bästavän. Vi pratade massor, fick adrenalinkickar och skrattade högre än vad man borde göra på ett lugnt fik men det struntade vi i.
Jag tycker väldigt om daaaj Emma♥

Vi beställde det vanliga: En daimtårta och en kladdkaka, med grädde.

Emma var lika söt som vanligt!

Live, Love, Laugh

Rebecca tyckte att jag skulle visa er min nya fotovägg så här kommer lite bilder på min nyuppsatta fotovägg och alla de bilderna som jag har tagit ner har jag satt in i mitt fotoalbum :)




Låt skuggorna falla, vi kan ändå inte stoppa det.

Denna soliga, kalla måndag hade jag på mig det här:

Svart linne från H&M i London: 39kr
Jeansskjorta från Gine Tricot: 199kr(underbart pris! köptes på nova i fredags med milla och emma!)
Byxor från H&M: 299kr

Nu är han bara en bild, ett svagt minne i mitt huvud.

Igår så träffade jag underbara TCO och vi var helt galna som vanligt. Sprang ut i snön, snackat massor, lagat pizza, spelat musik och sjungit, FLUMMAT kollat minnes bilder, snackat framtid, skrattat MASSOR och gråtit en skvätt♥

Annika, Amanda och Maja när vi bakade pizza!♥

Asse Nasse Basse när vi skulle fixa hur vi skulle sova♥


Hjälp oss skrek de, hjälp oss, men ingen lyssnade.



Friheten kan visa sig vara det som håller oss gömda.

Nu är det äntligen fredag. Första fredagen på flera år som jag är en hemma och bara tar det lugnt. Nu finns ingen dans och idag orkar jag inte gå på agape så det blir att vara hemma. Vara med familjen, skriva, läsa och ta det lugnt.
Fast nu i eftermiddags träffade jag några fina TCO:are + asses kompis. Shoppade lite kläder med Milla och Emma och å gooood glass med våffla på Ben&Jerry's♥


Vi sjöng också väldigt högt och Milla smällde en ballong så alla stirrade... xD


Jag söker honom i mina drömmar.

Idag är det onsdag och redan igår vaknade jag och trodde det var torsdag när det var tisdag. Så denna veckan går långsamt framåt. Men imorron är det torsdag och då har jag sovmorgon, det känns bra.

Idag efter skolan tog jag bussen till stan där jag skulle möta upp Sara och ha en mysig eftermiddag med henne och det hade vi. Den var jättemysig, det får inte gå så lång tid innan vi ses ensamma igen. Tycker om dig mycket♥

Men när jag var påväg in till stan och satt i bussen så åkte 5 polisbilar förbi påväg mot gunnesbo och de bilarna ska visst ha åkt runt över hela gunnesbo och letat. Jag vet inte vad som hänt ,men bra känns det ju inte när de har varit en våldtäktman på Linero. Förhoppningsvis är det inte det.

Midsommarafton på Nhem 2010♥

Mina senaste fem dagar.

Jag har nu gjort färdigt min fotovägg.
Jag umgicks med min bästaste bästavän i helgen, vi pratade mycket, fick idé bomber, gick en runda med hundarna och hade det bara jätteunderbart.
Jag träffade vackraste idaa och vi hade det jättemysigt och drack varmchoklad med glass.
Jag har fått massor av läxor.
Jag och maja har äntligen fått vårt gympapass gjort! Och vi fick MVG. Jippi!


Alla sagor har sitt slut. Men ta det lugnt. Det är okej. För denna sagan kommer fortsätta.

Bara för att jag älskar grey's anatomy♥

Dagens Citat: One Tree hill - Brothers in Crime

Dan: Stop smiling, you son of a bitch.
Keith: There's no need to bring Mom into this, Danny.

One Tree Hill, säsong 3, avsnitt 12, Dan vs. Keith

På en väg märkt av lidande. På en väg märkt av lycka.




Jag tänker inte gå tillbaka, inte vända om.

Nu sitter jag här. Andra dagen borta från skolan. Igår morse spydde jag så då var jag hemma från skolan och sen idag är jag hemma för att bli helt frisk.

Nu sitter jag framför tv:n och ser på one tree hill säsong 3  och vilar. Idag vill jag läsa och skriva och vila mycket.

Den 9:e så hade jag tagit "endagbilder" i ett år. Okej, inte riktigt varje dag men så ofta som typ möjligt ;)

9 Jan 2011

9 Jan 2012

Att älska dig var som att andas på nytt.

Denna dagen har varit totalt galen... Verkligen, helt sjukt. Vet inte hur det blir med skolan imorron ska verkligen försöka må bra men just nu är det bara skit.
Det ända som fick mig att må lite bättre var att bilderna jag skickat efter äntligen har kommit och de är jättefiina!♥

I den vita natten går vi på svarta stränder.

Igår var vi hemma hos familjen Freiman även kallas Jfamiljen eftersom alla 7 medlemmar i familjen börjar på J.
Vi hade det väldigt mysigt, vi kollade på film, spelade monopol, snackade gymnasietid, åt massa god mat och gullade med den yngsta Freiman - lilla Jael.


Hon var verkligen inte blyg så hon satt mycket hos min mamma och pappa!♥

Snälla, låt mig vila på dina rosa moln.

I torsdags träffade jag några av mina favoritpersoner. Vi åt massor som vi alltid gör, pratade, misstolkade och självklart hade vi ett krig. Denna gången blev det inte vattenkrig utan florsockerkrig... Ja, vi är galna vi. Men jag älskar er ändå ;)♥

Bilder tagna från Emilias blogg!

Att sitta i rummet, där allt är mörkt och tyst.

Vet ni vad? Igår beställde jag 58 bilder från fujidirekt och vet ni vad jag betalar? 29 kronor och det är bara portot! Man får 100 bilder gratis så jag har 42 bilder kvar som jag får beställa för bara 29 kronor. 
Fatta bra så jag tycker ni ska gå in här och göra som jag :)

6 av de 48 bilderna som snart kommer hem till mig!

Du ser ljuset där, du brukade vara det ljuset.

Nu sitter jag hemma ännu en dag. Mer förkyld idag igen. Vill verkligen bli av med denna hemska jobbiga förkylningen och imorron måste jag vara frisk för imorron ska jag träffa 3 sööta vänner.

Dessutom är det lite skönt att vara hemma nu för hinner jag fixa lite med mitt och majas musik och rörelsepass (som vi inte har börjat med än men som vi har första dagen i skolan...)
Men nu ska jag fortsätta lyssna på min julklapps Demi Lovato skiva som jag fick av Emma! Tack så himla mycket för den, jag älskar den♥

Lightweight - Demi Lovato

Why so serious??

Måste bara skriva om mitt underbara nyår. Som var totalt galet och helt jätteawsome!
Massa fiina snack, en promenad till vattnet, uppskjutande av raketer som vi nästan fick på oss, galna danser, upplevde en negativ surpuppa annars kallade asse, massa god mat och såklart massa massa massa cupcakes!
Det blev en bra start och så fick vi en nyårslåt. 2012 låten blev: Raise Your Glass som vi spelade typ hundra gånger men dansade lika mycket till varje gång♥


Milla och Asses cupcakes!♥

Vill ni har mer info om mitt Nyår klicka HÄR och kom till Millas blogg :)

RSS 2.0