Varken du eller jag kan förändra det som kommer komma.

Balklänning, check!


"Vissa skriker med ord, andra med tystnad"


Jag drar fötterna bakom mig men mina händer trevar efter mer.

Idag var jag, milla och asse nasse på nova för att försöka hitta en balklänning till mig. Det slutade med att asse hade köpt en klänning coh jag hade köpt skor... Ja, så går det ibland.
De följde med mig hem och vi satt länge och snackade. De åkte nyss hem och nu sitter jag med ett avsnitt av one tree hill.
Det blev en mysig lördag♥


Jag undrar var du tog vägen men Du lämnade mig aldrig.

En fredag eftermiddag satt jag ute i solen, såg gilmore girls med mamma och tog en lååång dusch.
En fredagkväll åkte jag till agape och träffade fiina vänner, snackade, skrattade och sprang utomhus i bara strumporna. Fina kvällar blir det.
Hade panel också så seriösa frågor fick svar. Vem vet om det är rätt svar men det är någons svar.

Ni är som sandstoft i vinden

En eftermiddag med mina fiina vänner. Mina galna, underbara, fantastiska vänner. Massa socker, snack och skratt.
Tack för dig♥

Sen tog Asse egobilder med min mobil, haha! Sen fick hon för dig att hon inte skulle snacka på en timme för att spara koldioxid! Hahah, söta Asse!

U Mad Bro?

Idag var jag hemma hos Maja, vi skrattade, åt cupcakes, pratade mycket och sjöng och spelade. Tack för idag Maja, du är underbar♥
(på bilden är min skoltröja)

I en värld byggd av murar är det svårt att flyga.

Grattis min fina, omtänksamma, galna, underbara Mamma! Du är den bästa <3


Det är så det är och det gör ont.


Hatar gör jag men älskar ändå.

Till mitt dop kom mina släktingar ner för att se det, vilket var jätteroligt. Så de var hemma hos oss och firade mig och mamma som fyller år imorgon. Det är inte ofta man träffar de eftersom de bor 50 mil här ifrån. Vilket gör det bara mer roligt att de kom ner till mitt dop!

Mitt kusinbarn Maja som jag fick äran att leka med mycket♥

Du kan andas nu, det är bra.

Nu har jag döpt mig! Jag var så himla nervös innan men efteråt var det bara ren lycka! Så underbart! Nu blir det snart massor av kladdkaka och massor av familj och vänner!

Tack Milla& Amanda för att ni stod med mig denna dagen. Tack Sara för all hjälp. Tack Emma för att du var så glad och tack Asse för att du grät <3


Det enda som är fel med tro, hopp och kärlek är att inte ha det..

Imorgon döper jag mig, så undebart, tillsammans med Amanda och Milla! Så idag har vi bakat massor av kladdkakor till festen efteråt. Sen gick vi ut och satte oss på åkern med filtar och snackade massa fint om kyrkan och joj!
Tack för idag!♥

Jag såg dig innan du satte ner ditt första fotsteg.

Igår hade jag studiedag så jag mötte upp Milla och Emma så hade vi en väldigt mysig dag tillsammans!
Sen på kvällen blev After8 möte som var fantastiskt som vanligt. Plus att det är så mysigt att träffa massa vänner och folk som man inte så ofta träffar. <3


Din första kärlek. Ja den glömmer du aldrig... Aldrig.

Förresten idag är det 58 dagar till Nyhem <3<3


So here me if you're out there...

Snart snart snart är denna efterlängtade boken hemma hos mig! Snart snart snart är den sista delen av wolfs of mercyfalls hemma!


Det gör ont att älska dig... Bara ont.

Om mindre än ett år så kommer min favorit bok ut som film! Innan har jag väldigt mycket emot detta men nu har jag börjat se fram emot det!
Hoppas ni också kommer vilja se den för jag tror den verkligen är värd att se<3


Tårarna jag fällde tillhörde oss båda.

Jag älskar vår och min fiina vita iPhone♥

Nu när allt har förändrats är det lika bra att vi gör det också.

För lite mer än en timme sen kom jag hem från en underbart mysig eftermiddag med min fiinaste storasyster. Så länge sen vi träffades nu, har saknat henne så mycket och kommer sakna henne ännu mer nu när hon åker iväg för att jobba över sommaren <3 men jag längtar redan till hösten nu så roligt det kommer bli!


Man vet aldrig hur mycket tid man har innan det är försent...


Det gör ont när man inser att hon har rätt och vi har fel...

Slag, blåmärken, slitande i mina kläder om och om igen. Ja, så blir det när det är everything drama man får ta ut all sin ilska! Men kul hade vi, det var längesen jag skrattade så mycket!


Jag är här precis som vanligt, men du är den som lämnar.

Nu bloggar jag för första gången från min iPhone :) Så himla glad över min iPhone! Så nu kanske jag tom kan bli lite bättre på att blogga ;)
Jag sitter i omklädningsrummet i skolan eftersom inte jag var med pga lathet och tjejproblem ;) och i eftermiddag blir det everything drama!


Jag antar att det är dags att släppa taget. Låta allt gå.

Lite senare på lördagen följde emma med mig hem och där mötte vi milla och sen hade vi en mysig kväll där vi snackade och hade kul.Sen vid tio tiden så åkte emma hem, vilket var synd att det blev så tidigt.

Men milla stannade så vi såg filmen The Beach med Leonardo Dicaprio och sen satte vi oss ute med filtar och kuddar och snackade om allting som det finns att prata om tills vi båda tappade ett ord. Vi kom inte på vad det hette! Så vi fick panik och satt i typ en kvart och tänkte på ordet och sen började vi prata om något annat. Men tillsist kom min mamma hem så vi frågade henne vad synonymen till oplanerat var och då sa hon spontan och vi blev så glada!
Har aldrig blivit så glad av att höra ett enda ord!

Vi kom på sen mitt i natten att hon aldrig har sovit över innan så det var roligt!♥

Nu inser jag att jag, milla och emma träffades tre dagar i rad och jag och milla träffades fyra dagar i rad!


Det visar inte ditt ansikte utan ditt hjärtas inre längtan.

Efter agape hängde jag med emma hem. Vi var både trötta så vi satt och snackade och sen la vi oss i våra sängar men när jag nästan somnade bestämde vi oss för att vi skulle sova.

Dagen efter satte vi oss med våra datorer och skulle läsa upp lite saker vi skrivit men först skulle emma kolla en sida som heter PotterMore som handlar då om Harry Potter och allting i den världen.
Det visade sig att den hade öppnat! Så Emma blev galen och sprang runt och skrek (det var lite läskigt). Men vi båda blev medlemmar och när vi båda hamnade i samma elevhem: Hufflepuff! Blev vi så glada att vi sprang runt och skrek överallt och skrattade och kramades och skrek lite mer. Aww, det blev ett nördmoment där som både jag och emma är stolta över!
HAHA!

Hon gråter inga tårar, hennes tårar är förbi.

Nu var det ett tag sen jag bloggade så jag tar och berättar om mig helg.

I fredags så träffade jag mina två underbara vänner: Milla och Emma. Vi fikade tillsammans på graffiti och sen år vi kvällsmat, snackade om allt mellan himmel och jord och lyssnade på den melodifestivalen musiken som spelades om och om igen.
Vi gick till agape där milla och jag fick fnatt och sprang ut på stan utan skor eller jackor och satte oss typ vid botulfsplatsen och snackade och skrattade maaaassor! Folk kollade konstigt på oss men nu i efterhand inser jag varför ^^
Sen hade vid det mysigt på agape med skratt och snack och flumm!

du behövde inte lämna mig så här.

Att träna en stund i alla fall. Att ta bussen till stan och äta god glass från bästaste glasskulturen. Sitta på agape och äta kebab med två fina vänner.
Tack för idag. Ni är så fina.



Du lämnade mig kvar i mörkret, bara jag och mörkret.

we<3it

De säger att jag är trasig men jag har aldrig varit hel

Min begravningsklädsel:
Klänning och bolero som jag lånat från Emma eftersom jag varken hade tid eller ork att gå i massa affärer och hitta begravningskläder.
Det man inte ser på bilden är att jag hade mammas högklackade lite förstora skor.
Nu är jag i alla fall hemma igen och skolan har börjat eller det började i tisdags men då var jag fortfarande i Katrineholm. Så nu är jag tillbaka till mitt vanliga liv.

Skratta med mig så kanske vi glömmer att jorden går under.

Igår satt jag och min lillebror Benjamin och var inne på en sida som heter saltmannen där man folk har skrivit sina felsägningar/felhörningar i olika låtar.
Jätteroligt är det och jag och benjamin fick flera gånger "kväva" oss själva för att inte skrika rakt ut av skratt. Jag tycker om min lillebror.

Riktiga texten var:
Med en enkel tulipan
På bemärkelsedan

Men jag sjöng:
Med en enkel taliban
På bemärkelsedan

 

 


Du lovade mig saker du visste att du skulle bryta.

Nu sitter jag i en säng i katrineholm med lillebror brevid mig. Vi har åkt bil hela dagen, lyssnar på musik och skrattat, jag läste t.o.m även om jag blir åksjuk av det.
Vi kom iväg en dag senare för mamma blev sjuk men det gjorde ingenting för vi fick en skön dag hemma och så såg vi på breaking dawn som jag fick i påskpresent.
Min familj är galen och fiin. Jag tycker om den mest♥

Dina läppar säger att du mår bra men dina ögon visar smärta, de visar sorg.


Här är ingen säker. Så låt de inte ta dig.



Denna filmen såg jag för några dagar sen och den är verkligen riktigt bra och den är min stil. Jag älskar sience fiction bara idén att framtiden ser så annorlunda ut tycker jag är så spännande! Så jag tycker att ni ska se den och så hoppas jag att ni också tycker om den!♥

Du var den som gjorde mig till den jag är idag.

Denna veckan så har jag träffat Milla occh shoppat och sen åkte vi hem till henne och dit kom även maja, amanda, emma och asse och vi hade en jättemysigt kväll tillsammans. Med mycket mat, skratt och galenskaper.

Sen på onsdagen åkte jag till emma och vi rensade hennes garderob, skrev och skrattade tills vi båda grät. Eller tills hennes syster Sara skickade ett sms kvart i fyra och sa att vi hade väckt henne. Då blev vi tvunga att lugna ner oss lite. Hehe.

Åh, jag bara älskar lov. Man blir så fri och glad och man kan göra så himla mycket roliga saker :)


Vems liv är mer värt än någon annans?

Nu kom jag precis hem efter att ha varit på sjukhuset och träffat min barndomskompis Frida. Hon har haft en några jobbiga veckor men nu verkar det som att det håller på att bli bättre, vilket är fantastiskt!
Hoppas att jag får träffa dig snart igen för även om det bara var en stund så är det alltid lika mysigt att träffa dig♥

Jag och Frida för massa år sen :)

Jag andas solens sista strålar

Down - Jason Walker

I don't know where I'm at
I'm standing at the back
And I'm tired of waiting
Waiting here in line, hoping that I'll find what I've been chasing.

I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it's coming down, down, down.

Not ready to let go
Cause then I'd never know
That I could be missing
I'm missing way too much
So when do I give up what I've been wishing for

I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it's coming down, down, down.
Oh I'm going down, down, down
Can't find another way around
And I don't want to hear the sound, of losing of what I never found.

I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
I never know why it's coming down, down, down.
I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Oh it's coming down, down, down.

Tror du man kan läkas? Från saknaden menar jag...

23 timmar med er. Det är allt man behöver för att veta att man har världens bästa vänner. Vänner som man kan skratta med, gråta med, vara galen med, kramas med, leka med, skratta mer med, ha seriösa samtal med, prata om helt seriöst oseriösa saker, ja, bara vara sig själv. Jag kan vara mig själv med er.
Jag vet inte vad jag hade gjort utan er, helt seriöst.
Tack för allt. Älskar er♥







RSS 2.0