Jag är inte av stål, vad är det du tror?

Springa för att hinna med en buss som går om 2 minuter. "Run Forrest Run" Det är nästan omöjligt att springa när man skrattar. Sitta i gräset och andas, pussa på pannor när bussen kommer. Säga hejdå och gå hem och skriva om en underbar dag.

Jag har haft en väldigt spontan dag. Träna med Milla och Asse. Gå i solen och skrika högt. Skratta mycket.
Tänker gå på bussen hem men maja ringer och ska till nova så milla och asse hängde på. Vi åt massa mat, shoppade kläder, lekte med kryckor och skrattade oändligt mycket. Galna var vi också, men jag antar att vi alltid är det.
Jag var så glad idag. Nästan lite för glad för någon som precis har förlorat sin farmor. Men det är okej visst? Det är okej att känna lyckan genom sorgen.

Bilderna är suddiga eller i helt fel fokus men jag är för glad för att bry mig. Jag var för glad för att orka fixa med det då.


Asse och jag testade asballa solglasögon, som asse sen köpte + att asse älskade majas kryckor och hoppade runt som en väldigt söt galning!

Jag och Milla hittade läppstift på The Bodyshop som är nyöppnad på nova!

Tack, tack för allt. Jag älskar er♥

Känner du lyckan genom sorgen?

Min vecka har varit jobbig men det har funnits fiina stunder.
Som att sitta i spegelsalen och prata med sin bästavän om allt galet som finns i livet eller att ta en promenad med fiina ida, sitta på en lekplats och bara prata om allt jobbigt som underbart.
Eller sitta i solen på en parkeringsplats med min Majsan och bli galen på allt som finns i hela världen. På fåglarna i himlen och allt som är tvärtom.

Tack, ni är så underbara♥
och tack till er som skickat sms, eller skrivit på facebook, det betyder.

Hon väntar på att vinden ska ta med henne till evigheten.

Det har hänt väldigt mycket denna veckan. Eller en stor händelse...
I måndags gick min farmor bort så om jag inte är speciellt aktiv så är det därför, bara så att ni vet.

Hon visste inte vad hon gjorde längre...

Sen på lördagen så mötte jag upp fiina maja, vi såg Harry Potter 7 del 2 och sen träffade vi kalle, benne, joar, joaquim och tomas och vi hade en jätteroligt och galen kväll! :)
Maja sov över och även fast vi gick och la oss sent så vaknade vi kvart i nio.. Vi tog en pizza som var typ goooood och sen så åkte vi in till stan och träffade samma gäng som vi hade träffat på kvällen innan, så mysigt! Bara ligga i solen och snacka!

Jag har haft en väldigt bra helg, omöjlig att glömma! Den var fylld med massa fiina vänner och underbara ögonblick♥

Vad hände med dig? Vart försvann du?

Fredag till lördag så var jag hos min bästaste vän Emma. Vi satt vi sjön, skrev, pratade om djupa saker, såg en roligt film, skrattade, flummade och var bara allmänt galna!
LOVING IT!♥




Älskar mig min underbara vän♥

Motsatsen till mig är jag

Jag har inte varit speciellt duktig på att blogga denna veckan men jag tänker berätta om min onsdag eftersom den var så fin.
Då träffade jag mina tre underbara vänner asse, milla och emma. Vi åt massor av onyttigt lite nyttig och sen gick vi ut i solen och satt på stortorget och var sådär extremt galna som vi alltid är.
Jag skrattade så mycket att jag knappt kunde andas vissa gånger men samtidigt så satt vi sen i sofforna på agape och pratade om viktiga saker.
Jag älskar er, och ni betyder så fantastiskt mycket! Tack för allt♥



Ni är så fiina!


Sorgen i hans ögon var ord nog.

Åh, nu har jag sett den! Det som jag har väntat på i månader! Och det var såååå värt väntan! Jag älskade den och nu ska inte spoila den men jag tyckte den var riktigt bra! Dessutom kunde jag knappt andas när Josh Hutcherson(Peeta) kom i bild, hhahah, sjukligt snygg är han!
Köp biljetterna, se den, ÄLSKA den!♥


Undrar du vad som kunde hänt mellan oss?

Idag är det måndag, det blåser och är soligt ute. Himlen är ljusblå, så där som den är på våren. Vinden får en att bli Carola, som Maja sa. Min förkylning dödar mig lite, huvudvärk, ont i bihålorna och täppt i näsan. Jag har i alla fall inte ont i mina ben längre.. 
Jag slutade tidig och sitter nu i min underbara soffa, och drömmer bort till varma sommardagar.


Det är tre dagar kvar till Hungerspelspremiären, det är helt sjukt! Jag kommer ihåg när det var 100 dagar kvar!

Vill du flyga måste du lita på dig själv.

Nu är det söndag igen. Jag har haft en underbar helg. Varit sådär barnsligt lycklig att jag inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen.
På fredagen hade vi en mysig agapegång med snack, flumm och lekar. Sen stack emma, jag och milla till emma och klockan tolv började vi tona mitt hår(mörkt igen), det var det galnaste jag någonsin gjort. För klockan ett stod vi i duschen eller jag på knäna och emma och milla skölde mitt hår. Problemet var att det blev blött överallt! Jag blev dyngsur! Det som jag skulle sova i blev dyngsurt. Men jag har typ aldrig skrattat så mycket!

Sen blev det lördag och vi var ett stort gäng som drog till Tillsammans(tillsammans är en kristen konferens för alla pingstkyrkor i skåne). Jag, milla, emma, asse, amanda, sune och ellen hoppade på tåget till osby och sen var vi där hela dagen. Vi fick träffa vänner som vi inte sett på länge, vilket var mysigt!
På kvällen var det en konsert i osby kyrka med Sarah Kelly, en underbar amerikansk tjej som har gått igenom mycket i sitt liv. Hon talade om sitt liv och sjung sina underbara sånger. I slutet så sjöng vi lovsång tillsammans. Och det var totalt UNDERBART!
Efteråt var jag sådär fantastiskt lycklig♥ Vi sprang runt i osby och sjöng, skrattade och dansade.




idag är dagen då varken du eller jag är kvar

Ha sovmorgon, och gå i skolan med maja tillbaka för 2 timmar, äta lunch och prata om drömmar, göra ett halvt prov, åka buss och dansa funk med milla och asse som var lite svårt men väldigt roligt, ha samtal med lukas om att döpas och sen sitta i en hall med amanda och vara lite arg.
sitta i onepiece, dricka te, äta kex och se på gamla grey's anatomy.
torsdag.
bara för att jag älskar denna bilden♥

If I'm gonna die, I'll wanna still be me.

Hittade massa fiina collage med Hungerspelen. Jag längtar så mycket att jag nästan går sönder till torsdag i nästa vecka! Jag kan liksom inte fatta att det är så snart?!
Kärlek till Hungerspelen, massor av kärlek!


Jag fick den där känslan, som sa att allt var bra.

Idag så var jag i skolan utan min Maja, hon var saknad! Men sen gick jag och ida hem till maja och så fick jag träffa henne! Hon har opererat sitt knä och kan därför inte vara i skolan.
Vi satt ute i solen och fikade både glass, kaka och saft. Sen var ida tvungen att gå så jag och maja tog en lång promenad. Vi växlade mellan att gå, sitta på bänkar och ligga i solen.
Det var jättemysigt! Älskar våra samtal♥

Det känns som om jag är hemma.

Igår satt jag i solen hemma hos emma och fikade med hennes familj! Det var varmt och så mysigt, hundar, te och kakor♥
tycker om såna stunder i solen

Simba!

Vägen hem var lång, för lång men egentligen var den inte lång alls.

Från igår till idag spenderade jag hemma hos Emma ute i Lyngby. Det supermysigt, snacka massa, få masage(även fast det gjorde rätt mycket ont också), kolla på melodifestivalen med hela familjen, stirra sönder runtan när Ulrik Münter sjunger och gömma sig när läskiga Torsten Flinck går på... Sitta uppe och snacka och skratta, skriva och sitta med biblarna, äta massa god mat och snacka ännu mer!
Älskar min andra familj♥

Förresten vädret är helt galet, ena stunden regnar det, ena stunden är det sol, kan vädret inte bara bestämma sig?

Det är vi som dansar utan musik.

Ännu en vecka har gått. Det går så snabbt nu. Det är nästan läskigt...

På fredag eftermiddagen så träffade jag mina fiina vänner: Emma, Milla och Asse. Vi åt kladdkaka i mängder, snackade, åt popcorn och hade vattenkrig som slutade med att jag och asse var dyngsura! Det var helt sjukt, har aldrig blivit så blöt av våra inomhusvattenkrig!! x)

Igår så var jag på After Eight möte i kyrkan som jag går i: Pingstkyrkan i Lund. Det var hur bra som helst! Om ni någon gång har chansen att komma på ett sånt möte, gå, du kommermöta mycket otrolig personer och ha så himla roligt!

Efteråt satt vi,, jag, emma, milla, amanda, asse, ellen, sunne, brynte och johan,, i pelarsalen och åt Unnies berömda bullar, snackade, skrattade och flummade! Så roligt och mysigt!

tycker om såna här fredagar♥

En gång för längesen då vi hade ansiktsmaskkrig!

Må Oddsen Alltid Vara Er Gynnsamma!

Fatta nu har äntligen Hungerspelsbiljettterna släppts!! Jag är så hiiiiiimla glaaad!! Nu bokas snart biljetter till premiären med Emma, Sara och Josse!!
Aaaaaaa, jag kan inte fatta det! ♥♥♥♥
Det känns som om det var igår jag fick reda på att det skulle göra film av Hungerspelen, inte typ 1 år sen! I'm Loving it!♥♥♥♥


Jag längtar så hiiiiiimla mycket!!! Bara 16 dagar kvar, helt sjukt!!


Färgerna, det är det jag kommer ihåg och vinden.

Idag har jag dragit ut min lilla ensamma mjölktand. Ja, jag är 15 år och har haft kvar en mjölktand tills idag, jag är sen...
Men mamma tyckte jag var lite läskig efteråt, typ att jag hade blivit hög på bedövningen för jag skrattade varje gång jag skulle dricka ur ett glas med juice och varje gång jag åt! Jag hade jätteroligt!

En bild från igår när jag inte var lika flummig utan mer död... ;)

Spring tills dina ben inte orkar bära dig längre. Tills allt är förbi.

Idag är det tisdag och jag har haft ännu en studiedag. Den spenderades först hemma med ett soarbete och plugg till ett franskaprov.
Men lite senare på eftermiddag hoppade jag på bussen för att träffa två galningar Milla och Asse! Vi stack och tränade Afro i gerdahallen och det ska vi göra på torsdag också, för nu nu ska vi bli vältränade ;)
Efteråt satt vi och snackade i tills Milla och Asse missat en buss och vi tagit varsin glass.. Ja, det kommer verkligen funka med att vi ska bli vältränade xD


Bara för att Asse är så himla sööt på dessa bilderna(hon själv tycker att hon aldrig kan se normal ut på någon av mina bilder xD) och för att Milla aldrig tar en dålig bild!
Tycker om er så mycket♥

Jag fick skriva mina egna regler, för att bli den jag är.

Bara för att GLEE alltid muntrar upp mig, även när man har massor av plugg.
Jesse och Rachel med Rolling in the Deep♥

Hon har djupare ärr än du kan förstå.

Helg helg helg. Det har hänt mycket båda mycket som är väldigt bra och mycket som inte var speciellt bra... Inatt har jag inte sovit någonting och de timmarna jag fick sova sov jag väldigt oroligt. Tack och lov för att jag har studiedagar imorron och på tisdag!

Mycket tid av min helg har spenderats med fiina Maja♥ Tack för allt.


Antingen lämnar jag dig, eller så vänder du om.

Torsdag, Det betyder sovmorgon. Det betyder ännu svårare att komma upp ur sängen. Men det betyder också skön dag.
Dagen blev 100 gånger bättre när vi efter första lektion fick våra efterlängtade klasströjor, foto på den kommer senare. Men jag kan säga att jag älskar den! Den är svart och jättemysigt och fiin!♥

Efter skolan stack jag in till stan och sorterade och rensade agape med två fiina människor, Sara och Asse. Vi poppade popcorn och rensade massa gamla också äckliga matvaror. Den äldsta var från 2004... Blä!
Sen så hade man utvecklingssamtal, för sista gången på gunnesboskolan.



Jag låtsas ju bara. Kan du inte se det?

Lät du henne komma närmre av Melissa Horn


RSS 2.0