Dagarna du minns

Idag är det sista dagen på 2011. Det är nyårsafton och den ska firas med mina galna kompisar, asse, milla och emma!
Så får vi se hur död jag kommer vara imorron, haha♥

Bild från i början av året :)


Livet är en strid, det är bara att fortsätta kämpa

Från igår till idag så har jag sovit över med idaa. Först gick vi till nova och åt glass, snackade, köpte lite julklappar och sprutande ner oss själva med parfym, haha!
Sen så köpte vi pizza från handlarn och när vi ätit den så satte vi på en av tidernas sorgligaste film: The Last Song. Sen lyssnade vi på en sååå vacker låt och pratade vi i timtal om verkligen allt.

Jag älskar dig så mycket och tack för de fiina presenterna. Du betyder oerhört mycket för mig. Tack för allt♥


Det är en flygande hund i hissen?

Jag har haft en bra jul med mycket släkt och söta ungar. Med jättebra presenter. Som en rosa resväska, böcker, filmer, en tavla, L O V E bokstäver, grey's anatomy säsong, kläder, pengar och massa annat mysigt!♥

Min julaftons outfite.
Rosa linne från Lindex(som jag köpte i katrineholm några dagar innan julafton)
Min svarta kavaj från H&M

Min lillebror som nu är en bra bit längre än mig...♥

Kusinen Hanna!

Om du går nu, kommer jag inte tillbaka.

Idag är det dagen innan julafton. Dagen innan julfton... Det är helt sjukt. Tiden har flygit fram! Jag har inte riktigt den där perfekta julkänslan än men idag har vi haft julfika med min moster och ikväll ska vi lacka våra julklappar, som vi har gjort varje år sen förevigt, så om inte det ger mig julkänsla kommer ingenting göra det ;)

I mitt huvud sjunger jag tusen sånger och alla handlar om dig.

Nu blev det lite ändring på bloggen, den rosa färgen byttes ut till svart och min sommarheader bytte jag till en header i vinterstil.

Gamla:


Nya:

Där havet och himlen är ett.

Nu sitter jag i en säng bredvid min lillebror. Vi har jullov och igår åkte vi 6 timmar bil för att komma upp till mina kusiner här i Katrineholm.
Så himla skönt med jullov! Och mina betyg var bättre än väntat så det var också så himla jätteroligt! Dessutom är det snö här uppe! Så innan hade jag snöbollskrig med mamma och benjamin innan vi gick och köpte mig lite julaftonskläder. :)
Så just nu är min dag bra förutom att jag har dragit på mig en förkylning. Mysigt värre♥


Hon visste allt innan jag sagt någonting

Sista vanliga dagen i skolan innan jullovet, imorron är det slut så underbart!
Jag var verkligen helt död efter skolan. Så jag, maja och ida stack till handlarn, köpte upppiggande monster och åt choklad sen satt vi och bara pratade. Älskar er min fiiina vänner♥

Tro inte att du är den enda som vet hur man spelar.



Jag och mamma kom precis hem från bion där vi har sett Sherlock Holmes. Den var jättebra, kan verkligen rekommendera den men man ska ha sett ettan. För alla relationer börjar i ettan så se den först. Men se de för båda är otroligt bra! :)

Du kanske stannar denna gången.

Från igår till idag så har jag sovit över med mina underbara T.C.O:are- Milla, Asse, Emma, Maja, Annika och Amanda. För en gångs skull var vi alla igen! Det blir så när vi är hemma hos Milla då är vi alla :)
Det blev massa mat och godsaker, snack snack snack, skratt och faktiskt rätt mycket tårar. Men det är skönt att gråta tillsammans.
Älskar er massor, vet inte vad jag hade gjort utan er!♥

Någon gång i natt, på bild är milla, maja och asse. Det var vi fyra som sov över♥

Det är som det är.

Efter en härlig vecka med Cabaren och massa underbara människor. Det var så roligt att visa upp det för föräldrarna och i skolan. Vill göra det igen nästa termin med!
Efter att vi hade slutat rätt tidigt från skolan så träffade jag först ida en stund på nova, sen stack vi båda in till stan och satt på espresso house med joaquim, joar, benjamin, shahin och maja, en halvtimme senare kom emma en stund också innan hon och jag stack ut på stan för att shoppa julklappar!
Sen blev det agape med massor underbara människor!♥

Det var en väldigt bra fredag! :) I en väldigt bra vecka!



Oddsen är på min sida

På onsdagen träffade jag fina ida, vi satt på max och pratade i flera timmar. Åt nästan rå kyckling men god efterrätt. Älskar dig ida, tack för att du lyssnar och för att du finns.♥



När allt blir som man önskar att det var

Denna veckan har vi haft temavecka i skolan och i nian så gör man en Cabarè. Så det har jag hållt på med hela veckan och det har varit så roligt. Alla niorna har kommit närmre varandra och vi har haft roligt tillsammans vilka man än har varit med. Egentligen ska man ha Cabaren i slutet av nian på vårterminen och inte på höstterminen. Men jag är glad att vi har haft den nu för att nu har vi en hel termin kvar tillsammans när vi har bättre sammanhållning! :)

Alex i min klass som gjorde ett jättegalet matprogram som heter Regular Ordinary Alex Meal Time!

HAHA, älskar denna bilden! På torsdagen innan vi skulle ha genrepet så kände inte jag och ida riktigt för att göra det och vi pallade inte livet så vi blev JÄTTEFLUMMIGA och skrattade och var galna HAHAH! Älskar dig idaa!♥

Som om ingenting hade förändrats

Jag älskar Vänner. Jag älskar hur man alltid blir glad av att kolla på det!

För dig var jag bara ett spöke


Jar of Hearts - Glee

Jag vet att det var längesen men jag upptäckte det precis.

Hittade precis alla bilder från Göteborg och oj vad man fick massa sommarminnen!

Första dagen: Gick vi på göteborgsgator och shoppade, pappa var livsrädd för att åka upp i ett litet "göteborgshjul" och köpte massvis av godis.






Andra dagen: Gick vi först in i en fin park som mamma verkligen ville gå in i och den var väldigt fin. Sen så åkte vi till Liseberg! Det var otroligt roligt! Åkte Atmosfear, Kanonen och såklart älksade Balder!♥




Sista dagen: Då åkte vi till havet där det blåste och gick runt innan vi tog bilen hem mot fina Lund.





Det var en fiin semester. 6 månader sen var det också.

Havet berättar tusen historier och alla är sanna.

Usch, tiden har gått så snabbt! Jag kan inte fatta att det snart har gått en hel termin av nian! Kan ni fatta? Ett halvår sen jag var på Nyhem. Ett halvår sen jag slutade åttan. Ett halvår sen jag var i Göteborg. Ett halvår sen massor förändrades. Det har gått så himla snabbt! Så otroligt jättejättesnabbt!



Göteborg!


Det var vitt en gång i tiden.

Det har varit lite galet denna veckan. Direkt efter skolan har jag dratt in till stan och gjort saker där. Men har det blivit flumm och galenskaper med emma, milla och asse. Men golvet i kyrkan är i alla fall rent ;)
Sen kom joj och agape och sova över med min bästa vän. Julkonsert på united som var jättefiin och mysig. Sen vår egen julkonsert där vi dansade. Vilket faktiskt var lite sorgligt eftersom detta var antagligen min sista uppvisning med joj. Men det är bäst så♥

Julvandring 2009

Julvandring 2010

Jag ser dig i alla människor

Idag är det tisdag. Tisdag tisdag. Tisdagar är en sån mellandag. Varje tisdag. Fast denna var bra. Jag träffade min emma. Vi pratade mest, dansade lite och skrattade massor!
Igår så träffade jag också emma fast då var vi på nova och försökte köpa julklappar.. Ja, det gick väl sådär men vi hade roligt! :)

Sen i söndags så träffade jag maja och på bussen till stan stötte vi på joaquim så snart satt vi på espresso house med honom och sen anslöt sig även joar och kalle.
Sen så kom även en kille som heter Max, han var schysst och pratade jättelikt en kille i vår klass! Vi hade i alla fall jättekul, och var lite galna. Tills jag och maja var tvunga att dra.

Ja, så har min tre dagar sett ut.
Förresten vet ni vad jag har lyckats med? Jag har slarvat bort min kameras minneskort... Jag är sååå duktig...!


Vänta, vänd om, jag ber dig.

Bakning med familjen eller bakning med benjamin och mamma eftersom pappa har åkt till Katrineholm. Det var mysigt, lussebullar, mozartkulor, marsipan saker och chokladtäcktnougat. Mmmmm!
Nu blir det att julfika med glee som underhållning!♥


Sen ska man dö för sniglarna också!

Igår var det fredag, vilket betyder Joj och Agape! Dessutom träffade jag fiina Emma och vi dansade en dans vi inte förstod och pratade massor även om vi borde dansat♥

På Joj var det fullt av ungar, vi var typ 26 barn/ungdomar från åldern 5- 20! För i vår nya dans "You Hold My World In Your Hands" så är det en del när de mindre ungar springer in och så ska vi dansa tillsammans med dem! Underbart. Jag dansade med en liten tjej som heter Anna och hon var sjukt duktig! Kom ihåg dansstegen innan jag gjorde det och var bara sådär underbart söööt!♥

Sen var vi med om ett litet "äventyr"... Maja tappade bort sin mobil och inte var som helst utan i toalettstolen! Och vem fick rädda den? Jo JAG! xD Fast det var kul med massor av skratt och ett roligt minne att se tillbaka till!

Agape kom och jag skrattade och skrattade. Det är så skönt att hänga med människor som verkligen kan få en att skratta. Tack Emma, Milla och Asse för att ni förgyllde min kväll♥



Suddiga och galna blider! Älskar er galningar!♥

Betongdjungeln, där drömmar blir sanna

Bara en sån där torsdag. Den 1 December.


RSS 2.0