Sommaren 2010

Sommaren 2010 har varit underbar så här får ni lite bilder från mitt sköna sommarlov med massa vänner och familj :)

Jag och Emma i början av Juli :) när jag kom hem från Egypten.

Jag och Ida när vi satt ute till typ tolv och snackade och det var sjukt varmt! :D

Jag och Gylte efter att ha varit på Max :)<3

Jag, Gylte och Dani en rätt kall Juli kväll :)

Jag och Sanne äter glass i Eslöv :))

Första mötet med Simba och lilla glada men trötta Sara :D

Jag och Sara på Nyhem(Saaras kamera Emma fotograf)

Flygresan dit! Vacker vacker utsikt :))

Kairo i slutet av Juni, 40grader, Benjamin spydde men ändå en av det häftigaste upplevelserna någonsin! <3

Poolen utanför vårt hotellrum!

Sen i Juli träffade jag Rebecca min gamla barndomsbästavän efter att inte träffat varandra på 4år! <3

<3 Underbar kväll <3


Till sist får ni en bild av lilla mig :)

Min sommar har varit fantastisk hoppas er var lika bra! :D <3

It just a normal tueday

Det är en tisdag, den vanligaste tisdagen sen sommarlovet började. Nu har vi börjat följa vårt schema och nu är vi på gång igen. Lite jobbigt och kvävande men ändå skönt att komma in i gamla vannor igen :)

Pluggandet är på högsta volym, satt nästan 2 ½ timme idag igen och nu har jag en fruktansvärd huvudvärk men jag tar det lugnt nu och andas men jag har sovmorgon till kl 10.15 imorron för att jag inte har någon syslöjd :D <3

Ni får även en underbar låt sen heter:
The Call
och är med i The Chronicles of Narnia: Prince Caspian.

Låten är med i det sista minuterna då Susan och Caspian kysser varandra och sen går olika vägar :'(<3

Måndag är pluggdag och filmkväll(?)

Jag kom hem från skolan, som faktiskt inte känts så lång för vi har långa och få lektioner ;), men satte mig i alla fall och pluggade i nästan över 2timmar! Det är nog det längsta jag någonsin suttit i sträck och pluggat. Men nu vet jag hur jag ska göra: sätt på musik och stäng in dig på ditt rum och sen kan du sitta där :)

Nu på kvällen låtsades min familj att det var helg eftersom jag inte var hemma på hela helgen. Så vi köpte hem pizza och kollade på filmen En Galen Natt med Steve Carell och Tina Fey. Verkligen duktiga skådisar! <3


Ny Design

Japp, nu blev det blått igen. Det börjar ju gå mot hösten nu så det fick bli den färgen som jag hade i vintras, när jag började blogga här ;)
det sköna är att nu har jag lärt mig hur man gör detta själv också, sa jag slipper gå till Sara och be henne om att hjälpa mig, även om hon var jätteduktig är det skönt att kunna göra det själv :))

Det blev en ny header också som en sista sommarbild men snart blir det antagligen en vinter bild :) Bilden är från när min dansledare fyllde 17 och jag var på hennes fest ;)

Ni får kommentera om hur ni tycker om det eller om det är något som är irriterade som om det är en jobbig färg att t.ex. läsa på eller så, så ska jag ändra så snabbt jag kan ;)

Dagens Citat

"Ghandi saied that whatever you do in life will be insignificant. 
But it's reallt importent that you do it." 
                                               - Tyler Hawkings, Remember me
 

2010 08 27- 28

Denna helgen har jag inte uppdaterat för jag har spenderat den hos Emma. Med dans, film och genarpsdagarna, som är några dagar i en liten håla som kallas genarp, haha, där det är uppvisningar, stånd och en marknad en mysig eftermiddag blev det på lördagen :)
På lördag kväll hämtade familjen mig för att ta med mig till Mattsons, Emilias mamma fyllde år och då skulle det bli fest! Jag hann inte ens komma hem utan jag kördes direkt dit, men det var också mysigt och vi delade mycket skratt! :D

Jag träffade även lilla Simba som har växt jättemycket, men i jämnförelse till deras Golden så är han fortfarande liten ;)


Det blev även lite bilder på mig och sööta Emma :D


The outfite for today.


Idag blev det:
Jeans- New Yorker
Hoodtröja- Gina Tricot
Linne under tröjan- Bik Bok

Det blev en dag där alla plaggen kom från olika butiker. Jag skulle typ egentligen haft min grå hoodtröja från Bik Bok också men den luktade sjukt mycket rök från igår (det var inte jag som rökte, svär, utan alla runt omkring mig) ;)


Sigrids& Hannas kaninungar

Åh, äntligen kom jag ihåg min kamera och nu har jag tagit masssa söta bilder på alla deras kaninungar som tyvärr snart kommer att säljas, men Hanna kommer att ta en och det är lilla Filur :D

Men vi träffade bara Sigrid för Hanna var på tennis.




Lite sööta bilder! :))
Åh, måste snart dit igen!

2010 08 26

Sorry för dålig uppdatering igår men jag hann inte riktigt eller orkade ;)
Det blev nämligen NRJ in the park med Gylte och Maja och där träffade vi även Mynta, Ida och Aylin :) Helt sjukt kul var det typ bästa minnet med er, även fast vi hamnade mitt i slaget och Maja blev slagen i huvudet!
Men vi måste åka nästa år också med ännu fler personer men vi ska inte stå i mitten! :D

Idag blir det antagligen 4h till alla sööta små kaninungar :))
Så det blir nog mer uppdatering ikväll och lite bilder ;)


Count down all ready?

Idag är det den 24 Augusti det betyder att det bara är 4mån till Julafton! :D Jag kanske inte längtar, stressen och allt sånt skit men julklappar, godis och vänner och familj är udnerbart :)) 
Are you starting to count down? ;)

Idag blev det i alla fall Lunedagen, för ni som inte vet vad det är är det några dagar när skolan har börjat då ens klass kan åka in till Lunds universitet och kolla på massa olika shower, som fysik, kemi, biologi, geologi m.m
Vi var på fysik, geologi och biologi. Det var jätte roligt med fysik och biologi var rätt bra båda var lite showiga och roliga men geologin var lika tråkigt som det låter. Det var en tjej som bara står och rabblar massa fakta och konstig varför skulle man vilja gå den utbildningen, dem gör detta nämligen för att man ska bli intresserad av något av ämnena och välja att gå där på universitetet.

Sen hade vi en sista lektion i skolan och sen på eftermiddagen åkte jag och Gylte och träffade Hanna och Sigrids små kaninungar! Sex stycken fyra veckors gamla kaninungar som alla var i en jätte stor bur så man kunde bara hoppa in och sätta sig :D
Nu ska vi se om jag kommer ihåg alla: Piggelin(slickaren), lilla R(lugna), lilla L(lik pappan), lakris(den mörka), Fillur(båda öronen ner fälda) och vit nos(svart nos xD)

Oj, det blev ett LÅNGT inlägg, sorry men alla ni som lästa hela får pluspoäng!

You've gotta love this picture! :D Från förra hösten :D

2010 08 23

Sitter här nu och lyssnar på musik på hög volym och kollar lite halvt på mina läxor. Med regnet som smattrar på fönstret så bestämde jag mig för att skriva ett litet inlägg om min dag :D
Sovmorgon tack och lov och slutade med klassråd, var ute från klassrummet klockan tre!

Imorron blir det lunedagen, längtar inte. Vi ska cykla ner och även om mamma har förklarat för mig typ hundra gånger så är jag fortfarande lite nervös för hur jag kommer veta när jag ska svänga eller inte, haha. Men sen kommer showerna säkert vara skit bra :)) <3

Ne, nu måste jag tillbaka till läxorna men det kommer fler inlägg ikväll antagligen.

Var försvann sommaren? <3

When I see your smile...

...är en mening i en av mina favorit låtar just nu. Så underbar är den.

I alla fall idag har jag drogat musik på spoify och gjort matte läxan. Tänkte sätta mig och läsa igen bilden nu och sen får vi se om jag pallar med svenskan och no:n. Det är måndag imorgon vilket betyder skola, jag som är så bra (a) har sovmorgon, vilket är sjukt skönt.

Jag hoppas att du har haft en lika bra helg som jag haft och att du lever ditt liv och inte bara tänker negetivt. Du vet du har bara ett liv, bäst att leva det eller hur ;) 

Men kom även ihåg det bra dagarna <3

Valentine's day

Såg Valentine's day igår för första gången :))
Åh, jag älskar den, älskar när man får följa massor av personer med olika personligheter och sen när allt binds samman och det blir slut man inte trodde. Det är kul :D

I filmen får man följa 19 personer och deras äventyr under Alla hjärtans dag :))
Här kommer trailern, jag tycker själva trailern är såå mysig, hihi <3

Spotify

Ja, då har man äntligen spotify. Det kom lite sent men bättre sent än aldrig eller hur? ^^ Det är jätteroligt för nu hittar man ju massa roliga artister som man velat höra på men inte orkat köpa skivan eller leta efter på YouTube :))
Olivia gillar Spotify och nu är det bara Facebook kvar att skaffa, haha ;)


Idag blir det slappa, städa, plugga och hjälpa pappa att sätta upp filmhyllor. Skönt så att man kan lugna ner sig till skolan på måndag. 

Malmöfestivalen 2010

Kom precis hem efter en skön eftermiddag/kväll på malmöfestivalen med Sanne :))
Har typ sätt alla kända sångare känns det som, haha. Men som Rahbi och Eddie, Ola Svensson, Eik Grönvall, Eric Saade, Erik Hassle, E.M.D och massa andra mindre kända sångare som Love Generation, Brooken Door m.m ;)

Några av alla blider jag tog

Jag och Sanne i folkmassorna :))

Erik Hassle, känd för sitt hår, haha :P

Erik Grönvall, ont i öronen fick man när han kom ut xD

Eric Saade, snyggingen ^^

Sist men inte minst, E.M.D som fick mest skrik, haha ;)

Dagens FilmCitat

I don't wanna survive, I wanna live!
        ~The Captain from WALL-E

Nu är jag fjortis, eller 14 kanske

Japp, nu är man härmed 14år, det har varut dålig uppdatering men vi har haft problem med uppkoppling till internet här hemma men det fixade sig idag :))
Jag har i alla fall firat min födelsedag massor och jag har fått massa fiina presenter :D Igår hade jag myskväll med mina tjejer, med massa prat och 46min av film(vi såg inte färdigt på den xD) 
Ikväll blir det malnöfestivalen med Sanne :)) så jag uppdaterar mer senare.

Lite bilder från den 19:de då jag fyllde :D

Massa presenter(allt är inte med på bilden)
och goood kvällsfika :D

Jag hade en fantastiskt födelsedag :D

The first day of the real school (Tomorrow is the day!)

Ja, idag var den första riktiga dagen av skolan med både skolfoto och riktiga lektioner. Gick till tjugo i fyra så det var lite jobbigt eftersom det var första dagen men annars var det faktiskt helt okej :))
Men alla betyg skräcker tyo livet ur en, haha ;)

Jag säger även lycka till till alla som började gymnasiet idag :D och stort GRATTIS till massa av personer som fyller år idag men speciellt min bästa vän Hanna och hennes tvillingbror Jonathan som fyller 14 år 11 timmar innan mig, coolt va?! :D
(Jag fyller snart år!!)

Jag och Hanna i Österrike 2008 :))<33

Benjamin, Hanna, Jonathan och Jaag springer på sanddynerna i Danmark 2006

Benjamin och Jonathan i bergen i Österrike 2008

Grattis till alla (L)
Jag kan även säga att mitt internet suger just nu så det kanske inte alltid blir så mycket uppdatering..

Back to the future

Idag var det dags att gå tillbaka till skolan. Efter nästan två månader sommarlov så blev att dra sig själv tillbaka till skolan.
Det började med en mysig mysig frukost hemma hos Gylte :)) Det blev rostade mackor med kalkon och fil, mm! Jättegod frukost var det.

Klockan kvart i nio började vår resa till skolan, och just det det öööste ner regn! Så vi gick med våra paraplyer tryckta mot våra huvuden, haha.

I skolan var det som vanligt fast bara nu/idag i stället för då, you know back to the future ;)
Åh, just det smink saken, det blev lite puder men ingen mascara (a) duktiga mig, haha.

I skolan gav dem oss frukost, haha. Vi fick även massor av info om vårt läger vi ska ha nu i åttan och dem berättade även att vi ska praoa på vårterminen :)) 2veckor dessutom och direkt efter sportlovet så det blir 3veckor av ingen skola! :D

Det var konstigt att komma tillbaka till skolan men.. ne det var nog bara konstigt ;) men kul att träffa alla tjejer igen :))

Sorry det blev en lite crazy bild på mig :P

Politik, ja ja ja, Politik

Dagen innan jag börjar skolan och jag har redan börjat plugga eller kanske förplugga. Vi ska ha poitik i skolan eftersom det är val i höst på SO:n.
Så nu sitter jag och försöker gå igenom alla stora partier och skriva ner vad dem står för och sånt, bara för att ha lite kunskap innan jag kommer till skolan.
Och för den delen tyckte vår SO lärare/ klassförståndare att vi skulle ha koll på politiken under sommaren... jag lovar ingen brydde sig ;)

 
                                           Socialdemokraterna vs. Moderaterna


Imorgon smäller det!

Imorgon smäller det. Skolan börjar igen, det känns helt konstigt men imorron är i alla fall en testdag typ så det är jag ju inte orolig för men typ allt annat känns helt weird. Men tänk positvit! Jo, det kommer gå bra det är ju bara åttan :))
I will survive (L)

Sen om tre dagar fyller jag år, woho! :D

Jag 2008 08 19 :))
Då jag fick mitt rum!

New New Mooon

Min brorsa hittade denna video på YouTube och jag älskade den, skrattar typ ihjäl mig xD
Den är helt underbar och den omgjorda texten passar perfekt in, haha bästa pariodin på twilight ever! :D


Visst är den fantaastiskt rolig! :D
kommentera, haha

Crazy...

Jag börjar skolan om 2 dagar och jag fyller år om fyra! Det är helt weird, jag har nog inte riktigt fattat det än men så är det väl.
Jag brukar känna mig helt knäsvag innan jag ska börja skolan men det kommer väl på tisdag morgon..;)

Men en av det jobbigaste grejerna med att börja skolan kommer nog vara att börja sminka sig igen, haha x) ne, men alla läxor, redovisningar, sammarbeten, inlämningar allt.

Ni fick en bild också, haha :P

13- 14 Augusti

13- 14 Augusti blev det sova över med Emma för sista gången detta sommarlov. Jättemysigt med dans, snack, snack, film och barnvakt åt lilla Simba och lite mer snack :))
Nu på tisdag börjar jag åttan(:S) och hon börjar ettan på Katedralsskolan aca Katte, lite läskigt asså. Fast jag är inte så orolig ;)

Lilla Emma i deras husvagn, där vi satt och snackade ett tag, hihi ;)

Men under de två dagarna jag var hos henne så regnade det och åskade hela tiden, men det var aldrig kallt. Fast även om det är tråkigt att sommarvädret är borta tycker jag det är mysigt med regn och åska.(L)

Det blev två mysiga dagar, med en filmkväll med Sara och hennes kompis Elin och massa annat mys:D mysigt mysigt haha :))

From Paris With Love

Jag och Pappa såg filmen From Paris With Love för några dagar sen. Mamma och Benjamin var borta och det var nog tur för den var seriöst våldsam och blodig, haha. Men grymt bra :))
John Travolta är helt underbar i filmen älskar han som en konstig skjutgalen flintskallig snubbe och Jonathan Rhys Meyer ser inte speciellt dum ut, snyggingen, grr (L)

Jag orkar inte skriva om vad filmen handlar om så kolla in trailern istället ;)



Visst verkar den bra? :D

1 vecka kvar nu!

Ja, nu är det en vecka kvar till jag fyller 14år, 14år baby! Hahaha ;)

Denna dag har varit slapp, dans och snack om andra världskriget med mamma, jag är väldigt inne i att läsa böcker om andra världskriget denna
Men nu på eftermiddagen fick jag plötsligt ett sms om att gylte hade sett vårt schema till skolan som börjar den 17:de! Så jag sprang till datorn och gick in på vår skolas hemsida, klickade på scheman 8A och så fick jag se det dumma schemat, haha!

Ja, ni kanske ser att på tisdagen har vi No två gånger (!) och på fredagen har vi So två gånger(!) jätte konstigt och jobbigt.. men då slipper jag i alla fall so och no så många dagar i veckan :))
Men man får väl leva med det ;) ska bara ha schemat ett år i alla fall..
 

Dagens Bibelord

Jag har gett dem ditt ord, och världen har hatat dem därför att de inte tillhör världen, liksom inte jag heller tillhör världen.
Jag ber inte att du ska ta dem ut ur världen utan att du ska bevara dem från det onda.
                                                                     ~Joh 17: 14-15
                  
saara.blogg.se bild

Kväll med vänner, snack& lite bandy

Kvällen spenderades med Gylte, Maja och Dani :))
Det blev först på bandy utanför Gylte, men efter 15min spel blev vi lite trötta och satte oss ner och snackade om politik och massa andra konstiga saker ;)

Maja stack efter ett tag men det blev en lång snackstund till med Dani och Gylte. Vi följde sedan Dani hem i duggregnet, haha men der var faktiskt lite mysigt.
Jag och Gylte fortsatte vår heta diskussion till halv elva då pappa tyckte jag skulle komma hem och äta blåbärssmoothie :D

En mysig kväll blev det i alla fall :))

Jag och Gylte i somras :))< 33

2010 08 11- slapp& musik

Idag kommer nog bli en hel slappdag. Kanske blir att träffa någon ikväll men annars kommer jag vara själv hemma och lyssna på musik hela dagen :))
Eller i alla fall en låt, den heter shattered och Emma rekommenderade den till mig. Fick ett sms från Emma "Lyssna på denna låt den heter Shattered!" 
Den är helt underbar :D


Ha en regnig dag ;)

Dagens Sånglåttext-citat

And I said
Romeo save me, I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think
                                                           
                                                                   - Love Story m. Taylor Swift

eftermiddag med Ida

Efter min fiina lunch så blev det att möta Ida vid kullen :)) en rundtur på gunnesbo med snack och in på handlarn för att köpa en chokladkaka :D
Hem till mig och snacka mer, även lite fotografering och sedan filmen I could never be your women. Denna alslappnade eftermiddag avslutades med ännu en rundtur på gunnesbo. Vi satte oss ner i gräset och bara efter några minuter var jag grön om fingrarna efter att ha slängt massa gräs runt omkring mig.

Hah, det blev en skön eftermiddag med en härlig vän :)) <33
 


Bilder på söötaste Ida, du är så vacker <3

Korv och potatismos..

..blev det som jag lagade helt själv för första gången. Jag vet det kan verka konstigt men jag har annars alltid lagat mat med någon annan, en kompis, mamma eller på hemkunskapen ;)
Jag tyckte jag var väldigt duktig (a) haha.

Kom precis hem från en eftermiddag med Ida, mer info får ni i nästa inlägg :)) men kul var det! :D

Min finna rätt :D

Kväll med G, M och D

Ja, kvällen tillbringades med Gylte, Maja och Dani :D
mysigt med snurrgunga(jag var bäst på att snurra(a)), massa snack och små äppelmän som jagade oss x) och just de massa chips och läsk i slutet, haha :))

Mysigt Mysigt
eftersom jag glömde kameran blir det några äldre bilder ;)

Jag, Dani och Gylte för bara någon vecka sen :))

Gylte, Maja och Jag i ishallen i Februari :))

Första mötet med Simba

Idag blev det första mötet med Simba, fick ett sms av Sara runt tolv som sa att de skulle till Lund och de skulle ta med Simba. Det stod också att jag fick komma om jag ville och så klart ville jag det :))
En 30min senare hoppade jag in i deras bil och jag blev direkt kär av den lilla krabbaten :D Älskade honom från första början och jag fick bära den lille runt i stan, åhhh älskar honom! <3
Han är en cavalier king charles spaniel, färgerna black and tan(vet inte riktigt hur det stavas men riktigt sööt är han, hihi)
Sara fick honom i 19års present, fatta vilken present! 

En rundtur på stan och mat på graffiti, underbar för/efter- middag

Simba och hans matte <3

Outfite for today and pics with my brother

Idag väckte mamma mig genom att komma in med telefonen hålla den en decimeter från mitt ansitke och säga "Emma, här" ! Jag var inte så glad på min mamma sen men jag vaknade i alla fall från ett samtal från min Emma :))
Så vi bestämde att vi skulle sova över i helgen ;)

Men jag fick dra mig upp ur sängen efter det och vakna efter ett tag, en varm dusch och nytvättade kläder och jag var vaken ;)

Det blev en H&M dag :))
Byxor
&      = H&M
Linne
och tröja mammas ;)

Sen blev det bilder med brorsan eftersom han inte ville lämna mig ifred när jag skulle ta outfite bilder, haha x)

Just det halsbandet fick jag från Gylte, en del av outfiten :))

Som sagt han vill inte lämna mig ifred x)

Dagens Bokcitat

Det finns många olika sorters känslor-
som kärlek, hat, bitterhet, glädje, sorg, oro, förvirring, ilska, åtrå, skuld, skam, samvetskval, ånger...
Och man är inte herre  över en enda av dem.
 
                                                                                                      ~Om jag inte hade sett honom

A tuseday morning

Jag har läst boken A tuseday morning eller en dag i september som den heter på svenska. Den var lite seg i början men mot mitten så var man helt fast i den :))
En väldigt bra och sorglig bok om 9/11 då över 300 hundra brandmän dog för att hjälpa civila när tvillingtornen föll.


Handling, tagnen från cdon.se:
Jag är en brandman, Gud, så jag vet att jag har befunnit mig i en del svåra lägen tidigare. Men det här ... att inte längre känna människorna som jag älskar ... det är det svåraste jag kan föreställa mig.

Det sista Jake Bryan hann uppfatta var dånet som uppstod då World Trade Center kollapsade över honom och hans arbetskamrater från brandstationen. Mannen i sjukhussängen minns ingenting. Inte hur han skyndade sig uppför trapporna i det södra tornet för att hjälpa instängda skadade. Inte hur han sprängdes ut ur byggnaden. Och inte kvinnan vid sängkanten som säger sig vara hans fru.
Jamie Bryan är beredd att göra vad som helst för att hjälpa sin älskade make att återfå sitt minne. Hon är redo att göra allt för att få tillbaks det underbara liv som de tidigare har levt tillsammans med deras lilla dotter, Sierra. Men det innebär att hjälpa Jake att återupptäcka det enda som Jamie aldrig har delat med honom: hans djupa tro på Gud.

Hemma från k-holm

Nu är jag hemma från Katrineholm, blev ju inte borta så länge men det var skönt.
Lite släkt och spendera tid med brorsan men annars var det bra, haha skämt åsido så var det roligt att träffa alla igen :))

Men nu är det sista veckan av sommarlov så lev bara lev innan vi hamnar i fängelset igen ;)

Här är lilla Maja som jag inte fick träffa denna gång :/<3

I'm on my way.

Ja, nu snart ger vi oss av till Katrineholm, till mina släktingar. Blir borta 3 dagar så kommer hem igen på måndag :)) då vill jag träffa lilla Simba, om ni vill veta vem det är klicka här :D
Det kan bli lite inlägg men antagligen mindre uppdatering ;)
See yaa (L)

Old Spice

Såg denna reklamen på Ellen Degeneres och kände att jag verkligen måste hitta den! För den var helt otroligt rolig! :D
Älskar den repliken helt plötsligt: "I'm on a horse" xD

Firade Pappa

Efter träffen med Hanna och Sigrid så skulle vi fira pappa som fyller 44år! :D
Han fick fiina presenten som en nackmasserare, mad men säsong3, filmen "Alexander", en gps sak konstigt-som-jag-inte-vet-riktigt-vad-det-är-som-han-iaf-blev-glad-för ;) och sen lite till ;)

Men vi stack till Malmö och åt på resturang, gott gott kött, och sen blev det Laserdome! :DD Kom 8 av 33 en gång och 11 av 30 en gång då kom jag även först i mitt lag ^^ Olivia äger x)
Det blev i alla fall en mysigkväll med familjen med mycket skratt och mys :))

Pappa med ett lite creepy leende, haha, älskar dig i alla fall :D<33

Jag och sööta pappa i stadsparken i Juni ;)

Kör på outfite också ;)
Hatt: Ullared, herr
Tunika: Kappahl
Byxor, baggiga: H&M

Hanna& Gylte

Dagen börjades med att träffa Hanna och Gylte :))
Det var jättelänge sen så det var jättekul, vi brukar också träffa Sigrid så att alla hade varsin bästakompis: Jag&Gylte och Hanna&Sigrid ;)
Vi snackade och hade jättekul tillsammans, måste träffas någon mer gång :D

Gylte :))

Hanna :))

Allihop ;)

Sanne och Fralle

Idag blev det en dag med Sanne :)) Roligt roligt!
Först nova där vi tog en fika på Mc Donalds och sen massa desperate housewifes så nu är en till kompis fast i det, haha mission complete! Skämt åsido är der kul att fler börjar gilla det för jag älskar det! :D

Sen spelade vi det roligaste spelet som finns, kanske inte det roligaste så sätt roligt att spela men man skrattar nog mest till de spelet  av alla spel som finns i typ universum eller det gjorde i alla fall vi. Jag trodde helt seriöst jag skulle kissa på mig!
Våra ord som Fralle och gigtmf, trodde jag skulle dö!

Bilder från dagen:


Hitta Fralle och Gigtmf x)


Idag var skitrolig så vi måste sees igen och sen måste vi åke til malmöfestivalen tillsammans :)) och se massa desperate housewifes! :DD 

13 dagar kvar...

Igår blev det en mysig kväll tillsammans med familjen med kortspel och morden i midsomer, eller i alla fall mamma och jag kollade på det :)) Pappa är inte så stort fan av det, hihi ;)

Om bara en tjugo minuter så ska Sanne komma hit så ska vi sticka till nova och sen kanske det blir någon film eller bara lite snack.

Uppdaterar mer senare, <3

Just det börjar skolan om 13 dagar :O 


Sara!

Oj, oj, oj jag glömde nästan bort att lägga upp ett inlägg om min Sara som fyller 19 år idag! :DD Grattis! :)) 
Nu har hon blivit gammal ;) men jag gillar dig i alla fall :))
 
Bilderna från Nyhem är
Saras

Oj, där fick ni en riktigt konstig bild x)

Men gratttis i alla fall :D <3

Bokcitat

Jag ska stiga upp tidigt och gå ner till stranden och stå där en stund och titta ut över gyttjebankarna, precis som jag gör varje dag. Jag kanske säger någonting och lyssnar på vinden. Jag kanske letar några minuter efter en glimt av den färgskimrande luften, men jag vet att jag inte kommer att hitta den. Jag kommer bara stå där och andas in lukten av hav och lyssna på vågornas vänliga skvalp mot stranden.
Vinden i luften, rasslet i sanden och sjöfåglarna...och sedan går jag hem igen och försätter att leva mitt liv.
Det är så det blir.
Man fortsätter bara.
Det finns inga slut.
                                      ~Om jag inte hade sett honom, sid 381



Augusti!

Ja, nu är det Agugsti! Den bästa av alla månader, där massa fördelsedagar och roligheter händer, men även ångest inför skolan och sen ännu mer ångest den dagen man går tillbaka ;)
Men jag längtar i alla fall till min födelsedag men det gör inte många andra, fyller år 19 augusti vi börjar 17:de.

Sitter just nu och kollar på absolut sista avsnittet av vänner, helt sjukt sorgligt. Gråter varje gång och jag har ändå kollat på detta avsnitt minst 7gånger. Två detta året :))

Ni får en bild på mig bara för att ;P

Sara 19år, snart

Har precis kommit hem från Saras 19års fest :))
Mysigt med massa mat och lekar, som; sista paret ut, balluns och tycker du om din granne :D
Jag kom även på att jag var yngst av alla där, hihi :P men det blev i alla fall en mysig kväll med massa gamla tonåringar, haha <3

Min outfite:

Klänning: Ullared, 199kr- billigt!
Leggins: H&M, ?kr

RSS 2.0