Min lilla Helg

Fredag:
Det blev gymasiemässa efter lunchen, Emma innan Joj, Joj där vi dansade gamla danser och sen agape ;)<3

Emma och Jag!


Lördag:
Träffa vänner, dansa och bara snacka och på kvällen blev det Ida! ;D

Jaag, Asse och Emma!


Milla, Jag, Emma och Asse !<3

Ida och Jag! <3 bild från i somras <3<3

Jane Eyre

Jag har blivit beroende av en film/miniserie som heter Jane Eyre. Jag vill aldrig sluta kolla på den och när jag inte kollar på den så saknar jag den! Jag känner mig seriöst beroende!

Jane Eyre handlar om Jane Eyre som blivit föräldralöst och lämnad hos hennes ingifta moster. Men hennes moster hatar henne och tillslut skickar hon Jane till en fattigskola för föräldralösa flickor. Där möter hon sin första vän, Helen, hon berättar att för att komma därifrån när de blir äldre så måste de annonsera. Så när hon blir äldre så gör hon det och hon flyttar till Thornfield Halls. Där möter hon tillslut herren i huset mr. Rochester och innan hon vet ordet av det så dunkar hennes hjärta fortare när han rör henne, hon blir nervös när hon ser honom och blir avundsjuk när hon ser honom med vackra miss Ingram.
Hon förstår att hon har förälskat sig i helt fel men kanske har hon en chans, eller. Men något ont gömmer sig i slottet och Jane blir mer och mer indragen i det.

Jane Eyre med skylten Liar på sig

Jane Eyre och mr. Rochester

mr. Rochester

Jane Eyre


Geeettttaaar !!

Igår fixade jag min prao, hos min f.d. lärare Bodil i hennes 2:a. Så där kommer jag vara i 2 veckor! Så idag har jag blivit lite retad för det, för om jag säger så så var hon inte en gillad lärare men hon var snäll mot mig ;)

Jag, när jag hade tråkigt och kände för att leka med min kamera ;)

When everthing turn normal

Det var dags för Joj-uppstart! Jag missade att det skulle börja 17.00 så jag kom 20min försent... Tack Amanda!
Väl där blev det lek, fika och sen en lång utvärdering för förra terminen :) Det är skönt att det har börjat igen, man saknar ju alla så mycket!

Från vänster: Katja, Sara, Emma, Tilda, Sofia och My :)

Från vänster: Amanda, Emma, Maja, Milla, Annika och hon som ligger ner är Astrid, hehe ;)

Milla och Annika som inte vill vara med på bild :P

Från vänster: Tänderna och näsan ni ser är Amandas, sen Emma och Maja!

Efter detta så blev det agape men där kom aldrig kameran fram ;)<3

This is a NEW year

Och eftersom det är ett nytt år och för att vi inte längre har två 00 i 2011 så tänkte jag ha lite förändringar på bloggen.
Jag har tänkt såhär:
 - Mindre om inlägg om min vardag(kortare texter)
 - Mer bilder från min vardag när jag väl gör inlägg(får bli bättre på att ta med min kamera ;))
 - Mer om film, böcker& serier.

Men ni får också gärna kommentera om vad ni skulle vilja stå i bloggen. Vad ni tycker jag ska fortsätta med att skriva, vad jag borde börja skriva mer om och vad jag ska sluta att skriva, hehe.

Detta är något som ni kommer få se lite mer av på min blogg. Stillbilder från nya filmer eller äldre bara för att det är kul ;) Mer skrivande om serier och filmer helt enkelt :)<3


Sjukdom...

Sjukdom har drabbat Olivia. Japp, jag har varit hemma hela veckan och det har varit tråkigt. Det låter konstigt men jag vill tillbaka till skolan men mest för att jag inte vill hamna så långt efter ;)

Så mina dagar har spenderats framför tv:n med One Tree Hill, Jane Eyre och Sagan om Ringen. Kolla på de filmer de är underbara!
Lite Stillbilder från Sagan om Ringen filmerna, hitta fler bilder HÄR.

Sam och Frodo

Mitt favorit-vän-par Merry och Pippin!

Hootie! Orlando Bloom som Legolas!(snyggasre i filmen)

En annan snygging! Viggo Mortensen som Aragon!

Älskar detta kärleksparet!

Så blev det imorgon

Kom hem från Emma runt halv tolv och på morgonen idag så gjorde mamma brunch med ägg, mackor, massa pålägg och kex&kakor :D

Sen gav man sig till Alice för att filma vår reklamfilm tillsammans med henne, Gylte och Diana! Det blev faktiskt riktigt bra även om vi inte sett slutresultatet än :)<3


Diana, Gylte, Alice och Jaag

Jaag och Gylte

Jaag och Diana

Alice och Jaag


If I could stop the time

Fredagen slutade hos Emma, där jag även spenderade min lördag. Dansa, snacka och fixa till julplundringen. Mycket mysigt folk och god mat!

Emma och Jaag

Sara, Elin och Jaag

Johanna och Lina.

Allt som allt en fin kväll!


Dagens Citat från Himlen Börjar Här

Jag hade inte fattat att när folk säger att de tappar fotfästet
så är det precis vad som händer på riktigt.
Jag började skaka henne,
trodde att jag skulle få henne att vakna
och få upp henne ur den hemska lådan.
När hon inte vaknade skrek jag:
Säg någonting!
Big tog mig i famnen
och bar ut mig ur rummet,
ur kyrkan,
ut i ösregnet,
ner till flodkröken,
där vi kröp ihop under hans svarta rock
och gömde oss för regnet.

sid 86

Top 5 !<3

Jag tror att vi alla har en favoritbok. En bok som älskar högt över alla andra böcker. Så här kommer mina top 5 ;)

Vi börjar längst ner med femman som heter Gömstället av Corrie Ten Boom.
Gömstället är en sann bok om andra världskriget om just Corrie Ten Boom som själv var kristen och gömde judar. Hon bodde i Holland som var neutralt men som ändå invarderades. Hon går igenom allt och detta är en väldigt kraftfull bok. 

(Hittade inte rätt omslag men tog denna iaf)


Fyran = Sandor slash Ida av Sara Kadefors
Den handlar om Sandor, en kille som bor i en liten håla utanför Göteborg som blir mobbad för att han dansar balett. Och Ida, den populäraste och snyggaste tjejen på en stor skola i Stockholm. Men båda känner sig lika misslyckade och ensamma. Tills deras vägar möts...
Många kanske skulle säga typisk tjejbok men det är så mycket mer också och den är så sjukt bra skriven!Tre = Himlen Börjar Här av Jandy Nelson
Bokrecention är nedanför detta inlägget ;)Två(nu börjar det närma sig): Syskonkärlek av Katarina von Bredow.
Boken handlar om Amanda som bor hemma med sin mamma och storebror Ludvig. Ludvig och Amanda är nära nära syskon och kanske lite för nära. För snart så börjar andra känslor dyka upp, känslor som verkligen inte borde finnas...
Boken handlar om förbjuden kärlek om två personer som inte får vara förälskad i varandra. Men även hur Katarina skriver och hur man nästan tror att hon har varit med om det ;) Och så till nummer 1 som är......


GENOM DINA ÖGON av Stephanie Meyer!
Den absolut bästa boken jag har läst. Inget har ens kommit nära.
Boken handlar om Vandraren en själ som blivit förflyttad hit efter att ha bott på 7 andra planeter. Hon får en människokropp tilldelad sig, en människa som inte längre lever för människorna är nu utrotade. Eller så tror de i alla fall för denna kroppen kämpar emot, Melanie som hade kroppen innan, hon finns kvar i huvudet men Vandraren styr korppen. Snart är de två stycken som delar en hjärna och det är en person förmycket.
Men Melanie tänker, hon tänker på Jamie, hennes männskliga lillebror, och Jared, hennes älskade. Och snart har Vandraren samma känslor som hon och Melanie får Vandararen att fly ut i öknen för att hitta Jamie och Jared som hon lämnade för att reda deras liv.

Jag vet att det låter konstigt och det tog mig 4 kapitel innan jag fattade och 4 kapitel till innan jag tyckte om den men efter det älskade jag varje mening av den! Det är Sciene Fiction som jag älskar och kärlek, problem och äventyr som jag och älskar. Jag ber er att läsa den men ge inte upp för tidigt! :D<3

Himlen Börjar Här!

Boken handlar om sjuttonåriga Lennie som alldeles nyligen och helt oväntat har förlorat sin äldre syster och bästa vän, Bailey. Systrarna har i princip alltid bott hos sin mormor, ända sedan mamman lämnade dem där med förklaringen att hon inte orkade med föräldraskapet längre.
Sorgen av hennes förlorade syster är outhärdlig och snart vet hon inte vad hon ska ta sig till! Men mitt i allt elände möter Lennie Joe, en nyinflyttad kille som vänder upp och ner på Lennies liv. Det slår gnistor mellan Lennie och Joe. Och om det inte vore för att Lennie hade sin djupa sorg efter systern - ja, då vore kärleken fulländad. I stället blir det lätt deprition som präglar tillvaron, och det är så intensivt att man nästan kan ta på känslorna som boken förmedlar.

Himlen börjar här är en det bästa böckerna jag läst. I alla fall en i topp 5. Jag förälskade min i boken och som sagt så känns det som om man kan ta på känslorna och speciellt på sorgen och kärleken. Men det är det som gör allt så fantastiskt! :D
Läs den du kommer inte ångra dig! <3

One day at the time !

Jag har börjat ta med en grej som jag brukar kallas En Dags Bilder. Man tar en bild av sig själv per dag och efter många månader kollar man hur mycket man har förändrats! :D
Så här kommer mina tre första dagar vilket att idag, igår och iförrgår, hehe ;)

9 Jan

10 Jan

Idag 11 Jan

God Jul och Gott Nytt 2011!

Här kommer några bilder från min sista Jullovsvecka! <3

Maja och Amanda på väg till Nova!<3

Maja och Jaag på Nova!<3


Solnedgången hos Emma <3

Emma och jag ute i tunna kläder i kyyyla!

Lillla Lexi! <3

Jaag och Emma! <3

RSS 2.0