One Three Five

Då åker man på hotellvistelse med spa med mamma, moster, mormor, kusin Hanna och Hannas brors fru Charlotta! Det ska bli riktigt mysigt :) Sover över där en natt och sen åker vi tillbaka hem till kära underbara Lund!
Bilder och sånt kommer senare!

Här får ni iaf en gammal låt som Ida återupptäckte för mig!
Linkin Park med Leave Out All The Rest

Blå under naglarna

Se på friidrott med morfar och benjamin, sen se på film och fota den fins solnedgången medan man äter toblerone. Det kan göra en väldigt glad.


The boy with the bread



Här är bilderna som jag ville visa er! Awsome eller hur?

Tiden hade runnit ut men det visste vi redan.

Nu fick jag en liten kick att lägga upp mina favoritböcker igen. Fast denna gången blir det mina favorit serier och med serier menar jag fler än två böcker. För annars blir det för många att räkna med ;)

Så här kommer mina 5 favorit serier och vi börjar sist i ledet(femman) som är:

Twilight skriven av Stephanie Meyer! En bra serie, jag har tröttnat på själva berättelsen men jag älskar hur Stephanie Meyer skriver och dessutom är fyran en fantstisk bok!


På fjärde plats kommer....
Cirkeln skriven av Mats Strandberg! Detta är den enda serien som är skriven av svensk och av en kille. Den är fantasy och spänning, så inte riktigt vad man förväntar sig av mig eftersom jag inte är ett fan av fantasy men denna boken är verkligen bra! Ja, jag har bara läst en bok än så länge för inga andra har kommit ut men jag föll verkligen för den!
För att veta med klicka HÄR


Trean är en bok som jag först inte tyckte speciellt mycket om men jag grät jag genom heeela slutet:
Wolves of Mercy Falls mer känt som Frost-serien skriven av Maggie Stiefvater! En kärleks berättelse om att finna kärleken för att sen få veta att den ska tas ifrån dig. Underbar bok, känslosam och spännande bok.
Klicka HÄR för att veta mer


In på andra plats kommer:
Harry Potter skriven av J.K Rowling. Ja, jag tror alla någon gång har hört talas om denna boken och filmerna. Sista filmen har börjat gå på bio(jag såg den på permiären) och den sista boken kom ut 2007 skulle jag tro.


Ettan är:
HUNGERSPELEN skriven av Suzanne Collins! (såklart) Alla som känner mig borde veta detta, haha. Eller i alla fall de jag snackar böcker med ;)
Klicka HÄR för att veta mer

Himlen är oskyldigt grå

Nu sitter jag här i mitt egna rum i x-holm. Eftersom jag sover längst och är uppe senaste så fick jag mitt eget rum för att jag inte ska störa andra eller bli störd.
Igår var det så varmt att jag höll på att smälla av när vi klev av tåget. Men nu när vi kommer så följer molnen efter oss! De är fortfarande varmt men solen lyser inte...

Just nu tycker inte jag om blogg.se eftersom de inte villlägga upp bilderna som jag har tagit från Hypable på de första bilderna från Hungerspelen! Men klicka HÄR och bläddra ner så får ni se dem! Jag älskar de!!♥
Bara för att förvarna er så kommer jag vara HELT galen halvåret framåt ända tills Hungerspelen kommer ut och då kommer jag bara bli ännu mer galen, hehe ;)

Så här får ni en gammal bild från 2008 när jag fick mitt rum!  


Shut it down

Jag har haft ett par underbara dagar, lite för regninga förutom idag ;)
Att träffa Ida som jag har saknat sååå mycket var underbart, älskar att bara sitta och prata med dig♥
Varit med Emma och sen med Emma och Milla, ni är så mysiga mina galna vänner♥
Träffat kusiner och faster och farbror! Roligt!
Imorron åker jag till x-holm och kommer hem den första igen så ni får ha det bäst till dess. Men innan jag säger hejdå måste jag länka till en bild på Peeta(Josh Hutcherson) och Gale(Liam Hemsworth)!
Klicka HÄR och bläddra ner! Den är typ AWSOME!
blogg.se ville inte lägga upp mina bilder...

Be en bön för Norge

Jag ville bara säga: glöm inte bort Norge. Hur över 160 föräldrar har förlorat deras son eller dotter. Det är helt sjukt, kan verkligen inte förstå smärtan dem måste känna...
Så släng en tanke till Norge, be en bön om att familjerna ska kunna må bättre, att Norge och världen sakta ska kunna gå vidare och att gärningsmannen ska få straffet han förtjänar.

Så be en bön för Norge♥

Dagens Citat: Just like a lovestory

"Victoria and I lived happiey ever after. Just not together."
     ~Casanova

bild goggle

Teaser Poster

Nu har teaser postern till Hungerspelen äntligen kommit ut! :D Älskar den!

I en cirkel av liv!

En bok som jag verkligen kan rekommendera är Cirkeln, gillar du fantasy och tonårsproblem är det perfekt! Jag är inte så stort fan av fantasy(tycker inte om det alls egentligen) men denna boken var superbra!

Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Sex tjejer har just börjat gymnasiet. De har inget gemensamt - förutom att en uråldrig ondska jagar dem.
Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.


Som en labyrint i mitt huvud

2 underbara dagar spenderades med min fina vän Emilia. Vi dansade, skrattade, pratade, kollade film, myste med ljus och massa annat! Dessutom hittade vi jätteroliga effekter på min kamera!
Måste göras om massa gånger!♥♥♥




Party Like This

Innan jag uppdaterar om när jag sov över med fina Milla så lägger jag upp en helt otrolig powerful dans som var med på S.Y.T.Y.C.D

Ser ni de småtjejerna, och killarna för den delen! Den yngsta är 8 år, och de är helt sjukt grymma! Så sjukt mycket kraft, vighet och styrka!

You have been the one

Då åker man snart till fina Milla och sover över där tills imorron + att familjen kommer dit imorron för att äta mat och massa sånt ;)
Glöm inte att kolla in vår fina blogg! Klicka HÄR

Bild från Nyhem från Emma!


Imorron kommer kanske inte tillbaka men idag gör

Idag har blivit ännu en slappdag. Man behöver såna dagar i mellanåt när man har sovit över med vänner. Inte för att det är jobbigt utan mer för att man blir trött!♥
Idag så får ni en dans och en låt som jag förälskade mig i när jag kollade på s.y.t.y.c.d!

Turn to stone av Ingrid Michaelson



Just breathe in

Det senaste dygnet har spenderats med Emma. Denna gången hemma hos mig (WOW), vi cyklade runt här, satt på åkern där jag och Milla satt, vi satt även på ett vindskyddtak och skrattade. Såg på en lite för sorglig film och pratade till jag kände att mina ögonlock ville stänga sig hela tiden och min mun ville gäspa.
Idag så var vi på Lomma och bada o sola!
Det var jättemysigt! Tycker om dig min bästa vän!♥







Hon kunde se solens sista strålar

Idag blev en dag där man bara slappar och visst kan det vara skönt men jag klarar inte av en dag av bara ingenting. Jag sprängs av rastlöshet!
Fast idag har jag inte känt mig så rastlös, bara lite, för jag sov länge och sen nu har jag skrivit en stund, letat nya låtar på youtube och hittade en med Demi Lovato som jag bara älskade!

Men YouTube ville visst inte sammarbeta idag så ni får klicka HÄR 
Demi som har haft väldigt mycket problem på senaste tiden kommer nu tillbaka bättre än innan!♥

Om jag står på tå är jag nästan lika lång som du

De senaste två dagarna spenderades med mina fiina vänner Milla, Emilia och Emma! Vi är nu allihopa bloggare till en fotoblogg som heter trohoppfoton som du kan hitta HÄR!

Först blev det lite snack i soffan och bild tagning



Sen skulle vi sätta upp tältet och tillslut hamnade den på studsmattan!






Snart var vi på väg för att inhandla tacos!



Efter maten och efter lite dans hamnade vi ute i tältet för att göra i ordning det

Amanda ville helt plötsligt inte alls sova i tält och blev jättedeppig! xD
Fast, till Amandas stora glädje så tog vi sönder tältet... Eller Milla och Emma gjorde det!

Medan Emma och Milla var ledsna...


Så vi flyttade in till Millas rum och var uppe till 4 på natten då vi bestämde oss för att sova! Sen väckte Amanda, Emma och Milla mig vid kvart över elva och jag blev liiiite arg, hehe.


Resten av dagen spenderade vi trötta, vi gick till en åker med bönor, cyklade och köpte glass, dansade och massa annat!

Ett under hände! Amanda lät Bella sitta i sitt knä och hon klappade henne! För ni som inte vet så har Amanda varit jätterädd för hundar och för Bella ;)


Jag hade det hyperroligt tillsammans med er! Hoppas vi kan göra det snart igen!♥


Som om livet stod still

Efter att jag kom hem från ett dygn efter Sara så hamnade jag plötsligt i en bil igen, fast med min mamma denna gången, på väg till hemmakväll för att hyra filmer och köpa pizza! Sen blev det en mysig kväll med mina fina föräldrar där vi såg på 2 jättejättebra filmer!

King's Speech, ett jättebra och fiint drama och hur man ska överkomma sina rädslor.



How do you know, en jätterolig romantiskkomedi, en av de bästa jag sett på länge!

a year without you is like a day without rain

Jag hade 26 underbara timmar tillsammans med en väldigt fiin Sara! Såg den sista Harry Potter och vi överlevde, mitt hjärta gick lite sönder aldrig kommer vi se en ny Harry Potter film, tog massa foton utanför kyrkan så att folk stirrade på oss, mysade ner oss i hennes soffa och såg på Taken, satt uppe och snackade,  somnade sent och vaknade tidigt tidigt... Sen låg vi i sängen hela dagen förutom när vi åt och fixade med djuren.

Ps. Överskriften var för att jag och Sara började sjunga fel hela tiden och kunde inte byta tillbaka till det rätta xD

Jag hade det sjukt mysigt och jag hoppas att vi kan göra det snart igen♥



Ni ska veta att jag valde de fina bilderna och inte de galna, hehe ;)
Bilderna kommer från Saaras blogg


Livet från den ljusa sidan!

Idag har jag varit med en underbar och galen Milla!
Vi har gjort så mycket och har haft så roligt. Vi cyklade ner till mossen och tog massa bilder, Milla sminkade och fixade mitt hår för att vi tycker att hon ska bli stylist(stavning), vi åt vinbär, fotade mer, såg solnedgången, satt på en åker, kastade oss på åkern, cyklade på åkern, sprang på åkern, drack redbull eller vad det var och åt daim på åkern. Cyklade så fort vi kunde till den lilla dammen på mossen och pratade och fotade mer. Försökte få Milla att bli normal på en bild och kom på att normal var flummig.
Vi skrattade mycket, det gillas!♥










Här ska Milla klättra xD

Hade en awsome dag med dig galnaste Milla♥

sstick in the moment

Idag ska jag träffa galnaste och bästa Milla!♥
Hon kommer med tåget klockan kvart i två så då måste jag vara där för att hjälpa henne att hitta för annars kanske ni hittar en vilsen flicka som irrar runt på gunnesbo!

En bild på oss när vi träffades i typ Maj ;)

don't waste my time

Det var länge sen jag uppdaterade om hungerspelen så ska bara säga att ni ska kolla in denna sidan för mer info!
Denna bilden var den första officiella bilden från Hungerspelen!

When there's nothing you can do about it

Idag är en tråkig dag! Idag är en seriöst tråkig dag! Jag dör av uttråkning! Jag gör verkligen ingenting och även fast jag behöver vila så är inte detta roligt!
Det ända som har hänt idag är att mamma klippte mitt hår, eller topparna bara så man ser typ ingen skillnad ;)


We will lead them home

Tears of the Saints av Leeland


Ibland så måste man knuffa fågeln ur sitt bo

Under dessa dagarna har jag varit på en grym festival!
Det har varit sjukt roligt men man har också varit sjukt trött, vissa konserter började vid 01.30 så man kan inte hem fören vid 03.00 på natten. Det har varit helt underbart!
Först var det bara familjen som var där,jättemysigt!, men på lördagen kom även Milla och Amandas familj :) Så då blev allt mycket roligare, hihi ;)

Leeland, som var den bästa konserten!♥



Downhere, som var den nästbästa konserten♥


Sen kom dagen då Milla och Manda kom! Jo, förresten så kom dem på lördagen som även var dagen då Amanda fyller år! Hon är 14 nu så jag och Milla gick och köpte en liten present till henne :)♥







Eftersom både Amanda och Milla har systemkameror så blev det mycket fotande ;)

Allting som består

Idag hade jag en underbart mysig dag med två underbara vänner♥
Fett glad blev jag av att träffa Maja eftersom jag inte sett henne sen jag åkte till Nyhem vilket var evigheter sen! Och såklart är det alltid lika roligt att träffa min Ida♥

Vi hade en mysig dag med först träffade jag maja och vi drack monster sen kom Ida med cola och jordgubbar, sen köpte vi pizza, sen gick vi och köpte choklad eller Maja köpte (asså vi är stamkunder på handlarn!). Sen satt vi med en gitarr och sjöng och spelade i kvällssolen sen gjorde vi mat hos Maja och pratade om konstiga saker. Sen hamnade vi på skoltaket(sen vågade jag knappt hoppa ner) och sen hamnade vi på Alfa Laval(asså det är sjukt roligt att skrika och höra sitt eko tillbaka!! :D) 
Oj, jag har inte skrivit såhär mycket text på typ evigheter, hehe. Hoppas ni stod ut ;)

Men på lördag åker Maja och Ida iväg igen(till östholmen, Majas stuga :)) och eftersom jag åker imorron(till Gullbrannafestivalen!) så kommer vi inte träffas på lääänge igen och kommer sakna er igen... INTE OKEJ♥

Bilder från taket!



And we'll find the way home.

Jag kommer sakna dig jättejättejättemycket♥
t

You look away

Idag kom mormor och morfar hem till oss tilsammans med min gammelmoster. Så vi åt god mat och fika och vi har pratat om lite allt möljligt :) Mysigt!
Efter maten så stack jag och Benjamin och skulle spelade scrabble, han är en roligt kille. Älskar dig lillebror även om du snart ha växt om mig...

Benjamin ser lite drogad ut så jag sa till han böj huvudet lite så ser dina ögon öppna ut så...

Han börjar se besatt ut istället, det var ju inte riktigt meningen xD hahah, du är söt iaf♥

All the right moves

Jag hade två underbara dagar med min bästaste bästa vän! Vi flummade, kollade på film, var ute och gick, dansade i massor och stog framför fläktar ;)
Det var jättemysigt och vi tog massa bilder!
Älskar diig Emma!♥













Bara för att du ville ha den i svart&vitt♥

♥ ♥ ♥ ♥


Imorgon åker jag till Emma och sover över (eller egentligen idag för den är över tolv)
För att jag saknar henne och för att jag inte har träffat henne sen i Tisdags.
Och för att hon är min bästa vän ♥

För att detta var kvällen som jag såg stjärnorna för första gången på riktigt. Jag försökte fota dem men de ville inte bli fotade♥

OnOurOwn

Dagens Outfite:

Linne från BikBok
Shorts från H&M
Halsband Arken

Mitt i vinter där är du.

Igår var en bra dag! Jag träffade fiina Ida, vi åt pizza och drack cola och sen låg vi på en gräsmatta och åt körsbär och pratade. Hon hade sovit i 2timmar så hon var väldigt trött men det var skönt för jag var också trött ;) Jag tycker om Ida väldigt mycket, hon förstår mig.♥

Sen gick vi hem till mig, jag städade mitt rum för att vi skulle få gäster. Familjen Waldeck där Amanda ingår, hehe ;)
Ida gick, Amanda kom och vi hade det jättemysigt. Vi skrattade åt vurpor, brända mandlar och husdjur, hahah! Sen hittade vi mina gamla dagböcker och "Mina Vänner" böcker som vi skrev i bara för att det var mysigt! Jag har alltid så roligt med Amanda, tack behövde det♥


RSS 2.0