Jag dränker allt i din blinda tystnad.

Shahin och Maja. Jag älskar er.
Hur roligt vi har tillsammans är AWSOME. Hur jag kan snacka med er är otroligt. Hur underbara ni är är fantastiskt.
Jag älskar er.♥


Baby, you're a firework!

Det har varit en bra dag, Jag har mått riktigt bra faktiskt, kanske för att jag träffade underbara människor!
Efter skolan drog jag hem till Maja, vi gjorde kladdkaka och pluggade franska och vi var riktigt grymma! Tycker om oss ovh våra kladdkakor även om det inte alltid blir jättebra ;) 

Sen vid sex tiden drog jag in till stan och där träffade man fiinaste Ida, efter en promenad i letande på ett café som hade öppet sent så hamnade på gamla goda espresso house. Där satt vi länge och väl och pratade om allt som behövdes pratas om. Det var skönt och mysigt och jätteunderbart! Precis när jag kollar på klockan och inser att den är halv nio så ropar jag ut: Oj, vad mycket klockan är jag måste snart hem! Precis då burrar Idas mobil och hennes mamma skriver att det är dags för henne att komma hem! :O Läskigt!
Mysigt värre var det i alla fall, älskar dig min Ida, börjar tycka mer om juletiden nu♥

"Gå din egen väg." Men låt mig då!

Visst är det konstigt att det redan är första advent. Jag glömde helt att nämna det på i det andra inlägget. För jag kan inte förstå det. Det ända jag tänker på idag är att det blåser helt sjukt och att stormen heter Berti eller något annat gammaldagsnamn som alla stomar får.
Det känns inte som om 2011 har funnits alls. Det bara flög förbi! Ett helt freaking år försvann framför mina ögon?

Men nu är det som det är och det är första advent... En höjdpunkt var att jag fick Harry Potter och dödsrelikerna del 2 i adventspresent!!
Jag var i kyrkan och såg på när min dansgrupp dansade. Jag var på adventsfika hos waldecks. Jag var hos Maja och myste med snack om vad som hänt denna helgen.

Advent 2011 undarar om man kommer komma ihåg denna dagen om 10 år? Fast jag kommer knappt ihåg förra årets första advent så lycka till med det...

Hallå världen. Känner du mig?

Bara för denna låten har en fantastisk text♥

Gary Go - Open Arms
Whatever happened to truth
Lost without a trace
Whatever happened to the mirror
That showed me a happy face
Whatever happened to sorry
You know it’s never too late
Whatever happened to good things coming
Coming to those who wait
Whatever happened to this city
It’s not like it used to be
Whatever happened to you
Whatever happened to me

Gotta look myself in the eye
And say it’s gonna be alright
Maybe everything won’t be alright
All the time
I’ve gotta take these chances where they are
It’s gonna be alright
I’ve gotta see things for what they are
At the time

Lost with no place to begin
I’ll slowly adjust to the sun just face I’m in
Whatever happened to the list
of things I wanted to be
Whatever happened to you
Whatever happened to me

Gotta look myself in the eye
And say it’s gonna be alright
Maybe everything won’t be alright
All the time
I’ve gotta take these chances where they are
And it’s gonna be alright
I’ve gotta see things for what they are
At the time, at the time

Yeah the words are on the seam
Ready to receive
I’m the ocean you’re the stream
Ready to receive
It’s like open arms to me
Ready to, ready to receive

Gotta look myself in the eye
And say it’s gonna be alright
Maybe everything won’t be alright
All the time
No, I’ve gotta take these chances where they are
And it’s gonna be alright
I’ve gotta see things for what they are
At the time
I’ve gotta see things for what they are
At the time,
At the time...
Imorron är det måndag igen. Det är bara att börja om från början. Med nya tag och med ny kraft.

Sök först hans rike och hans rättfärdighet så ska ni få allt det andra med.

Sen blev det lördag och vi låg tre stycken i idas säng, jo den är bred men det är fortfarande för många i en säng xD Så ja vi hade knappt sovit någonting och de timmarna vi sov sov vi dåligt. Asså inte så men Maja du rörde dig väldigt mycket!

Klockan nio ringde mitt alarm. Då var det dags för Tillsammans med Asse och Milla! Jag mådde inte jättebra, ont i huvudet och yrsel, så jag åkte faktiskt hem vid fyra. Fast den tiden jag fick där var jätterolig, skrattade mycket vilket kanske inte gjorde min huvudvärk bättre men jag kände mig i alla fall bättre :)
Ni är fett roliga att umgås med! Tack för att ni frös med mig!♥

Vi hittade roliga saker att sitta på i en park! Barbasakerna :P

Vi gick för långt, nu är det försent.

"Kate", viskar jag. "Mamma är här." När hon vrider på huvudet och fokuserar mig med blicken lyfter jag hennes handflata till munnen och placerar en kyss i mitten. "Du är så duktig", säger jag till henne, och så ler jag. "När jag blir stor vill jag bli precis som du."
Till min förvåning skakar Kate på huvudet. Hennes röst är fjäderlätt, trådtunn. "Nej, mamma", säger hon. "Då blir du sjuk."

~ Allt för min syster

Kommer du inte ihåg?

For the Love of a Daughter - Demi Lovato

Underbar låt. Verkligen jättejättebra!♥

Allt blir inte som man tänkt sig men det är nog meningen med allt.

Igår var det fredag och jag träffade först en galen emma, sen kom Joj och andra galna människor inklusive mig.
Resten av kvällen var jag med Maja och Ida. Vi cyklade som galningar, åt good pizza, var en stund på boan och umgicks med Shahin, cyklade i stormen och sen hamnade vi på idas rum med massa mys, seriösa samtal och flummigheter!
Ni betyder så himla mycket bara det att jag kan vara mig själv med er. Hur jag vet att ni alltid kommer acceptera mig, vad jag än gör. Att ni alltid lyssnar och bryr er. Jag älskar er, massor massor massor!♥

Sköldpaddan, ekorren och björnen var hemma hos Jordgubben!

Denna veckan har jag haft fullt upp öppet hus på gymasieskolorna nästan varje eftermiddag och sen har jag varit mycket med kompisar. Så att sitta framför datorn är inget jag har prioriterat. Men nu kan ni få en snabbt uppdatering om min vecka:

Måndag: Skola. Plugga med Tor. Plugga själv.
Tisdag: Skola. Träffa Maja och bara prata, göra varmchoklad även fast min inte var varm och sitta i hennes trädgård bara för att det är supermysigt och för att man pratar så bra där.♥

GÖTT!!

Onsdag: Skola. Öppet hus på Spyken. Sen blev det BREAKING DAWN part 1! Den var faktiskt riktigt bra så kan rekommendera den fast filmen är nog bättre om man läst boken :)

Torsdag: Skola. Träffa Maja sen även Benjamin och Joar! Öppet hus på Katte. Ladan! ;)

Ser du stormen?

Igår var det fredag. Jag var med Emma och Milla och vi satt och åt glass på ett ställe där tanterna inte var så glada att vi satt, hehe. Men det är okej. Bara inte någon kommer och säher: Elle groupu! Så är det okej ;)
Vi hade väldigt mysigt satt och snackade om allt möjligt. Tycker om mina galna vänner!♥

Sen var det joj där många inte hade någon energi alls och sen gick vi på agape där vi hade det mysigt. Två nya tjejer var där som man fick lära känna. Det var roligt!♥ Fast vi var fullständigt döda xD

Nyhem 2011♥

Vem visste vart de skulle?

Ja, nu är det lördag. Härliga helgen är tillbaka och jag ska snart hoppa in i duschen och sen blir det att dra ner till stan för att möta Sara på henne jobb och sen ska vi åka hem till henne. Där väntar en kalkonmiddag. Hon och hennes pojkvän firar tre månader och jag får träffa min fiina emma!
Det kommer bli ett bra dygn♥

En gammal bild från 2009 där både jag och emma satte oss på saras rygg men tillslut kollapsade hon och alla tre låg på golvet xD

Han var den förste som såg mig, du vet så där på riktigt.

Hittade två fiiina videos från Switchfoot i London detta året på youtube.

Detta var när John Foreman sjöng Restless!


Här sjöng de Dark Horses, älskar 1.58!!


you juuust gotta love it!

Jag kommer tillbaka. Starkare.

Vecka 46 och skolan har börjat igen. Den vanliga skolan, tur som det är så hade vi studiedag i tisdags. Woho! Så himla skönt!
Fast jag har dragigt på mig en rejäl förkylning som är otroligt störig. Så jag är slutkörd när jag kommer hem från skolan och sen har man massa läxor att göra. Men jag överlever. Förhoppningsvis...!


Jag hoppas att det inte var mig du sa farväl till?

Just nu läser j ag två böcker:
Istället för att bara skrika och Allt för min syster. Istället för att bara skrika är bra men Allt för min syster slår den med hästlängder!

Allt för min syster har även kommit på film och jag tror att många har sett den men jag kan säga att boken är mycket bättre än filmen.
Boken handlar om Anna som ska ge en njure till sin syster Kate för att hon har cancer och det har varit planerat i hela hennes liv men helt plötsligt ändrar hon sig. Hon vägrar göra det. Ingen förstår varför speciellt inte deras mamma och hela deras värld vänds uppochner.

Man får följa hela familjen i boken. Alla har sina egna kapitel i boken. Sara(mamman) med henne följer vi det som hände när Kate först blev sjuk och de bestämde sig för att skapa ett till barn som skulle vara en "match". Den enda man inte får följa är Kate.

Man fäller många tårar när man läser denna boken. Speciellt i slutet. Ja, allt för min syster berör en verkligen. Det är andra gången jag läser den och jag skulle verkligen rekommendera den!

London baby!

Att vara i London var så otroligt spännande, roligt, fantastiskt och otroligt! Man fick upptäcka så mycket, gå väldigt långt och vara glad.
Här kommer några av mina bilder. Jag använde mest mammas kamera och jag har inte lagt in de bilderna på min dator än så ni får lite olika bilder från min kamera. Lite suddiga och sånt men det får ni leva med :)

I London Eye med utsikt över The House of Parlament.

Jag och Pappa när vi åkte en busstur genom hela London.

Detta är en marknad på Covent Garden som hade stora, röda julkulor i taket ;P

Westminister Abbey där vi var på gudtjänst! Fatta vilken otroligt stor kyrka!

Oh My GOD!

Den official Hunger Games trailern har kommit ut!!!!!! :D :D ♥♥♥♥


29-30 Oktober: Attack mot Olivia

Ja, det är som överskriften säger. Astrid fick alla att attackera mig med pennor. Vilket slutade i att jag låg på golvet och en hund slickade mig i huvudet...

Här får ni en fin bildserie som Maja fotade medsan jag plågades xD







29-30 Oktober: M&M fotar

Milla och Maja fotade tre fiina bilder när vi satt och åt glass på förmiddagen!! Hihihih :)♥



Jag och Emma är så fiiina i bakgrunden xD


Tillbaka från livet någon annan stans

Nu är jag hemma! Hemma från en galet grym vecka! Den har varit helt underbar, bäst var Switchfoot såklart och sen kommer Hillsong och Madame Tousse! Hela veckan har varit helt sjukt bra och jag lovar att berätta massor om det men det kommer komma indroppande lite då och då för just nu är jag så sjukt trött!
Kom hem igår klockan 10 och idag så har jag praoat till klockan 4 så jag sitter i vår slitna fåtölj och halvsover med öppna ögon ;)
Dessutom har jag märkt att mina tidsinställda inlägg inte har fungerat så jag lägger upp de nu istället ;)
London Eye at Night


Min fötter går sin egen väg

Imorgon är jag i London. Vid detta tiden imorron så går jag runt i London! Jag kan faktiskt inte fatta det. Men det kommer bli otroligt roligt.
Shoppa, kolla sevärdheter, gå i London, se SWITCHFOOT och shoppa shoppa! Längtar! Jag har fixat några tidsinställda inlägg till när jag är borta, så hoppas att det funkar!

LONDON BABY HERE I COME!

När jag och familjen var i Paris för några somrar sen :)

29 - 30 Oktober: Let's get CRAZY!

Förra helgen var jag ute i ett hus mitt på landet(emma) med några underbara vänner(annika, asse, maja, milla, emma och jag)!
Vi tvingades ut i deras loge(lada) för att hämta ett äpple och blev skrämda av Sara och hennes pojkvän, kollade på skräckfilm, åt massa god mat, hade massa snack och var totalt galna tills halva gruppen somnade vid fyra medan jag och milla fortsatte en halvtimme till!
En underbar helg, detta borde göras mycket mycket oftare! Tack alla ni som gjorde min helg fantastisk♥



Skrämmarna ;)
Gissa vad detta är?

Det är en glasstårta! Emmas mamma nämligen helt sjukt duktigt på att göra glasstårtor!


Sen blev vi väldigt galna och sprang runt i hela huset och målade på varandra...








Sen blev det natt och morgon xD



Ja, en galen men underbarhelg!!


Följ ditt hjärta, viskade hon. Följ ditt hjärta.

I onsdag träffade jag min bästaste Emma! Vi satt och snackade på nova i flera timmar. Såklart gick vi även in på akademibokhandeln också men det måste man göra ;)
Detta var enda gången jag kunde träffa henne själv detta lovet så det var lite sorgligt. Men vi hade några jätteroliga timmar tillsammans. Vi år på Wook Kitchen och glass på Ben&Jerry's, MUMS!

Kommer sakna henne jättemycket nu när jag drar till London! Älskar dig min underbara vän♥


Man kan önska så mycket

Idag var det en heldag i ladan. Men först åkte jag hem till maja och åt lunch. Det var mysigt och vi satt i hennes kök i två timmar och bara snackade innan vi kom på att det kanske var dags att dra till ladan. Så där var vi i nästan resten av tiden. För vi åkte hem till maja en gång också med shahin och elias för vi alla kände för att sova lite ;)

Nu har jag förresten sagt hejdå till maja(hon ska till bustapest och sen åker jag till london) och shahin (eftersom vi inte kommer ses innan jag åker för jag är uppbokad). Vilket faktiskt var sorgligt. Känns konstigt att vara ifrån de så länge!♥ 

Här är bilder från när jag och maja målade emil till en läskig sak eftersom det var halloweenfest i ladan!



Mitt och Majas mästerverk!


Bus eller goodis?

Igår var det Halloween och jag spenderade hela dagen med Maja! Vi hade det mysigt och roligt och galet. Först var vi bara hemma hos henne och chillade och snackade om allt möjligt. Sen drog vi in till stan och maja käkade ;) Hem till Maja igen och där kollade vi på konstiga temadagar, gömde oss för halloween barn för att vi skulle slippa ge de konstiga nötter, HAHAH!
Senare kollade vi på Shutter Island! Den var sjukt bra, verkligen awsome!♥

Har verkligen saknat dig den senaste veckan och jag kommer sakna dig när vi båda åker iväg! Du är verkligen en underbar vän, älskar dig Majsan♥



RSS 2.0