Jag försöker men jag förlorar varje gång

Ibland hittar man sån där vardags lycka. Man blir glad av det och sen så sitter den känslan kvar. Åh, det är något av det fiinaste som kan hända en dag.
Igår var jag och dansade afro med milla men innan vi kom fram till gerdahallen stötte vi på det här:

gissa om jag blev glad!

Jag har släppt taget, blivit fri tillslut.

I söndags träffade jag fiina asse men även amanda och milla som var i Trysil med kyrkan under sporotlovet så jag hade saknat de väldigt mycket! Det var så roligt att få träffa de igen! Vi gick på gudtjänsten och skrattade mycket under och efter gudtjänsten ;)


Såg även sara en stund :))

Vet du inte vem jag är? Jag har ju stått vid din sida hela tiden...

Hej. Det är måndag, skolan har börjat igen. Men om bara 4 veckor är det lov igen! Idag var maja saknad, hade en mysig lunch och sen så hamnade jag i kyrkan med emma, milla och asse.
Förresten läser jag en jättebra bok som heter Arvet.
Nu är jag hungrig och trött.

Såhär såg jag ut för exakt ett år sen:

Din ögon ändrar färg i ljuset men se på mig, jag är beredd

Idag har jag varit på center syd med mamma och shoppat en tröja, en hoodie, ett bälte och lite underkläder. Det var mysigt och det är alltid kul att shoppa :)♥

Hoodtröja från NewYorker 99kr!

En trekvartströja från H&M 99kr

Fortsätt leta, för en dag kommer du veta vad du letar efter.

vi såg den fina filmen one day igår. snälla se den för den är jättebra och jättefiin.♥

underbara citat!!

Trassliga Röda Trådar

24 timmar med emma och asse. 
Igår så å vi god tacos även om asse kom försent och sen såg vi fin film: en dag och facerapade asse jättejättemycket! :D Sen låg vi och pratade tills emma nästan svimmade av trötthet.
Idag så har vi firat asse som fyllde hela 16år! Vi var på bokrean och köpte massa fiiina böcker, åt på wook kitchen och myste med te och asses goda chokladcupcakes!
Det har varit väldigt fint, mysigt och skrattigt♥
Älskar er och grattis grattis graaaatttis Asse!




Göm mig i din talande tystnad.

Nu är jag hemma igen från mitt andra hem. Det är verkligen som mitt andra hem, jag har en egen säng, egna sovkläder, en egen tandborste, min egen teddy(a) och min egen mugg!
Det har varit så underbart mysigt dessa dagarna. Snackat en massa, myst i fönstret med tända ljus, druckit massor och massor med te, läst, läst i våra biblar, skrivit, kollat på film, lagat mat, gjort efterrätt, gått en fin promenad i solen och kört arga leken, HAHA!
Dessutom spenderade jag lördagen med sara och andré eftersom emma hade reunion med sina gamla klasskompisar. Det var också jättemysigt bara ligga i saras säng och snacka♥

Ville inte åka hem idag. Känner mig så ensam utan emma att dela rum med och pussel som ligger och nyser...♥



Bara de som bländas av ljuset, kan se hur vi mår.

Hej. Det är sportlov. IIIII!
Idag ska jag duscha, packa mina saker från min packlista och sen ska jag åka till emma och bo hos henne ett tag. Det kommer bli så underbart mysigt! Jag längtar!

Sen kommer jag hem på måndag och på tisdag kommer emma och asse hem till mig och sover över! För på onsdagen fyller asse 16år och då ska vi fira henne :))

Allt ska bli så himla mysigt!♥
Men som ni kanske förstår kommer det därför inte vara så bra uppdatering. Så nu är ni varnade ;)


Bara för att jag älskar hur galna vi alltid är!!


Jag har känslor utan uppehåll, känslor som aldrig bleknar.



Ingen sa att det skulle vara lätt. Men att det skulle vara så här svårt?

Att äntligen har fått sportlov är en underbar känsla! Jag tror alla är i behov av ett avbrott från världen. Men det är bitterljuvt för jag kommer inte träffa maja, ida, amanda eller shahin på väldigt länge... Dessutom måste jag säga hejdå till milla och annika ikväll Men sportlov är sportlov och vi alla kommer ha det awsoome!

Nu i eftermiddag träffade jag milla och emma och vi hade kul som vanligt. Skrattade, knasade oss och snackade. Åh, älskar oss! Jag vill verkligen göra alla de grejerna vi har sagt att vi ska göra även om ni två suger mest av alla jag känner på geografi och att ingen av er har lokalsinne!♥

Puss på er, galningar♥

Vi lever i en stad fylld med oväsen.


Switchfoot med Needle and Haystack Life

Även om det gör ont, måste jag ta ett steg till.

Idag är det tordag. Jag vaknade imorse och trodde att det var helg, inte roligt...
Men annars har dagen varit rätt lugn. Rätt chill, efter skolan så fixade vi med våra klasströjor och sen nu har jag suttit med mamma och pratat om livet och att vara 15-åring.
Just nu känner jag jättemycket för att träffa min bästavän men jag får nöja mig med ett samtal om allt som kommer hända på sportlovet och vad vi ska göra :))

Vi bränner upp staden och lämnar bara lågorna kvar.

En eftermiddag på agape med milla, asse och maja. Vi lagade massa köttfärs och pasta, åt kladdkaka med massssssssor av grädde, milla och asse bröt ut i gräddkrig medan jag och maja bara gapskrattade. Vi hade mysiga snack i soffan med filtar och kuddar, sen tände vi ljus så det luktade bränt överallt.
Sen gick maja och lämnade mig med galningarna. Vi snackade mer och myste i soffan. Vi diskade och sen blev det miniöversvämning...
Sen blev klockan mycket och att bussen hem tar sin tid, speciellt om man bor i Dalby. Vid busstation fick milla damp på en buss där någon hade skrivit att Polhem sög så hon skrev att Katte sög och massa annat dumt som jag inte tänker skriva här. Sen spottade hon efter bussen och jag och asse kunde inget annat än att skratta.

Nu blev texten lång men jag ville bara komma ihåg allting. Jag älskar alla mina vänner så underbart mycket, men jag vet inte jag skrattar med så mycket som när jag är med er. Ni får mig alltid på bra humör och om man bara känner för att gråta så finns det alltid någon som gråter med dig.
Jag älskar er så mycket mina tco:are♥




För att säga sanningen, så är jag kär.

Idag är det alla ♥ dag och den har hittills firats med ett misslyckat matteprov och ett tandläkarbesök. Där fick jag reda på att antingen drar jag själv ut min mjölktand eller så gör tandläkaren det och då får jag bedövning.
Men när jag kom hem så hittade jag ett lila paket, i paket fanns Lova Actually(!) och en ask med hjärtformade chokladbitar. Mmmm, det börjar redan bli bättre. Snart ska jag in till stan där min fina bästavän väntar och så ska vi fira tillsammans, myysigt♥

Hon stannade även fast du bad henne att gå.

Just nu är min vänster arm såhär fin:


Min ring med inskriptionen Jesus som jag köpte på Nyhem.
Korsarmbandet som jag fick av Amanda på min födelsedag förra året.
&
De lila armbanden som jag fick av Maja på min födelsedag förra året.


Ser du dimman som smyger in. Den som hotar att förstöra.

Snön kom igår. Den som inte har varit här på länge. Den är fin men läskig att cykla i, fast det är lite roligt också.
Jag går i skolan, det är sista veckan innan sportlovet nu. Lovet är efterlängtat, väldigt!
Igår läste jag ut den underbara boken himlen börjar här och jag älskade den lika mycket som första gången♥


Du ser mig i havet av människor.

Igår fick jag en underbart mysig kväll med vackra Ida. Vi åt toast, drack te ur fina muggar och pratade om allt som är galet, allt som är svårt och allt det där som är så himla fint.
Det är så skönt att du alltid finns där och lyssnar på mig. Att du alltid säger rätt saker, får mig att känna mig lite mindre ensam och lite mer älskad. Jag älskar dig♥


Om jag kunde flyga, skulle jag flyga till dig.

Nu kom jag precis hem från att ha varit och firat emmas 18 årsdag! Vi hade det supermysigt, satt på golvet, åt massa god mat och skrattade och snackade massor! Sen fiirade vi såklart emma också :))
Tycker om fina vänner som man kan skratta åt vad som helst med♥

Sen så hade jag och emma masssor av galet med kul! Hon var läskig men fett rolig och sen kollade vi såklart på GLEE för att det är så awsome! :D
Älskar dig min underbara Emma även fast du är 18 år, hihi♥

Emmas vackra tårta som hennes mamma hade gjort! Alltid lika coola!

Skuggorna följer men glöm inte ljuset framför oss

Idag fyller min bästaste bästa vän år. Min finaste Emma och hon fyller hela 18år! Myndig och allt men det är okej för bara för att man blir 18 betyder inte det att man blir vuxen och måste vara helt ansvarstagnde och gammal ;)
Så grattis grattis hundratals grattis till daaj!♥♥♥


För varje dag som går kommer vi lite längre från varandra.

Igår peppade jag, maja och shahin inför nationella provet, med att göra absolut ingenting förutom att snacka och äta choklad och chips! NP hade vi idag och det gick helt okej faktiskt :)
Jag tycker om er mycket. Ni är så mysiga och fina♥


Du är starkare än alla andra, glöm det aldrig.

Förrsten så har den andra trailern av Hungespelen nu kommit ut! :))
Fast själv tycker jag bättre om den första trailern. Vad tycker ni?

Det som skimrar i livet är varken du eller jag.

Just nu läser jag en av det bästa böckerna jag läst. Den heter Himlen Börjar Här och jag har skrivit om den innan. Det är andra gången jag läser den och redan första gången så älskade jag den.
Läs denna boken du kommer inte ångra dig!♥

Den handlar om Lennie, 17år, som precis har förlorat sin syster Bailey. Hon bor hemma hos sin mormor med sin morbror Big eftersom hennes mamma lämnade henne och hennes syster Bailey när de var små.
I boken möter vi en sörjande systers motgångar; att komma tillbaka till skolan där man möter folk medlidande blickar, att ha kvar alla kläder och minnen från sin syster i vad som en gång var deras gemensamma rum, att ha sin systers pojkvän runt sig och försöka hålla sig ifrån honom. Men ibland går det inte. Ibland gör inte kroppen som hjärnan vill och ibland vet inte ens hjärnan vad den vill.

vem bestämde vad som är rätt eller fel. grönt eller blått. fint eller fult.

Idag har jag haft mitt första nationella prov. Det gick bra. Jag var nästan inte alls orolig. Jag är mer nervös inför torsdag.
På torsdag fyller min bästavän 18år, hon blir gammal! Men det är okej för i sommar blir jag 16. Det är nästan gammalt det med ;)
Idag ska jag umgås med min mamma och min familj och sen ska jag plugga inför engelska provet. Puss på er, alla fiiinisar som läser♥


han sa att han älskade henne men det var bara ord.

Min helg har varit awsome, umgåtts med massor av naaajs vänner.

I fredags så träffade jag ida, ida, maja, hanna, sigrid, johanna och johanna och vi hade det jättemysigt. Åt massa goda kakor som de hade bakat och pratade en massor. Mysigt Mysigt! Detta får vi göra igen :))♥

Igår spenderades första delen av dagen med shahin och maja och vi var i malmö och åt på Jensens Bøfhus! Det var gooott! Sen drog vi hem och kollade på en jättebra skräckfilm fast det var mer thriller/panikfilm som heter Disturbia. Vi snackade massor massor också och det var fint.♥
Senare kom även joar och benne hem till shahin och vi såg en till film som heter The Stepfather som också var jättebra :))
Vi snackade mycket och killarna var galna, haha! Förstod tillslut att jag borde gå hem när klockan började närma sig två ;)
Men lördagen var riktigt awsome!♥

Lunchbiff för 49 spänn! Underbart!

De bästaste; Shahin och Maja!


Alla sånger har sitt slut men kan man inte njuta av musiken för det?

Min nya specialare: - Varmchoklad med glass och minimarshmallows♥

Om man vill ha riktigt god choklad så ska man inte bara ha oboy utan kakao och socker i också, då är det riktigt goott.♥

Foton i ett album, från gamla tider, från när det var vi.

Nu är det tordag. Den första torsdagen i februari 2012.

Jag kommer inte ihåg senast jag var så här trött, som jag hade varit denna veckan. Jag antar att det har sina anledningar. Annars har veckan varit rätt bra: I måndags så var jag i kyrkan med emilia och vi skrattade mycket! Igår träffade jag Shahin och Maja och det var mysigt, kolla på glee och lyssna på fin musik♥

2012 har börjat bra. Intressant och annorlunda, lite galet men bra :)

RSS 2.0